Alles dat u moet weten over voedselveiligheid wetgeving

Wist u dat het in sommige gevallen verplicht is om een allergenen analyse uit te laten voeren bij nieuw te lanceren producten? Het is een voorbeeld van de zaken waar u rekening mee moet houden. Maar wie schakelt u nu in voor diverse testen en diensten? Natuurlijk de specialisten van Mérieux NutriSciences. Dit bedrijf voert diverse analyses uit, zoals een allergenen analyse en analyse waarbij Listeria monocytogenes en gisten worden toegepast. Daarnaast schakelt u dit bedrijf ook in voor verschillende onderzoeken, zoals een microbiologisch, chemisch of salmonella onderzoek. Met mee dan 50 jaar ervaring in het werken met toonaangevende voedingsmiddelenbedrijven, bent u verzekerd van betrouwbare en professionele onderzoeken. Laat uw onderzoek of analyse of uitvoeren in 22 landen, zoals Australië, China, Mexico en Zuid-Afrika. Maar ook in Nederland zijn de specialisten u graag van dienst.

Onderzoeken, zoals een salmonella onderzoek, laat u over aan een gespecialiseerd bedrijf

Een salmonella onderzoek van een expert betekent dat u, uiteraard bij een negatieve uitslag, met vertrouwen uw product kunt lanceren! De professionals van Mérieux NutriSciences staan klaar om voedingsmiddelenbedrijven te ondersteunen. Denk hierbij aan het ontwikkelen en invoeren van protocollen op het gebied van voedselveiligheid die in overeenstemming zijn met de geldende wetgeving. Daarnaast schakelt u deze gespecialiseerde partij ook in voor diverse analyses, zoals een allergenen analyse en analyse met listeria monocytogenes. Ook verzorgt dit bedrijf verschillende onderzoeken zoals een salmonella onderzoek. Waar u ook gevestigd bent, overal ter wereld biedt Mérieux NutriSciences analyses, audits, advies, training en onderzoek.

Houdbaarheidsstudies met onder meer een listeria analyse

Voedselveiligheidsexpert Mérieux NutriSciences voert verschillende studies, experimenten en onderzoeken uit om iedere vorm van besmetting of schadelijke invloeden op de volksgezondheid in te dammen. Na de commerciële levensduur is het belangrijk dat uw product geconsumeerd wordt met de verwachte kwaliteit en kenmerken. Om verzekerd te zijn van deze kwaliteit, is het noodzakelijk om een houdbaarheidsstudie uit te laten voeren. Tijdens deze studie worden diverse onderzoeken uitgevoerd, waaronder een challenge test. Verschillende bederf of ziekteverwekkers zoals gisten of listeria monocytogenes worden gedurende de analyse gebruikt. Hierdoor weet u zeker dat uw product aan de voedselveiligheid wetgeving voldoet. De professionals van Mérieux NutriSciences zijn u ook graag van dienst op het gebied van een allergenen analyse of salmonella onderzoek.