OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

Autosloperij met een snelle en goede service

Met deze autosloperij in Nijmegen kom je snel en eenvoudig van je sloopauto af. Je auto wordt binnen 24 uur opgehaald en je ontvangt een aantrekkelijke prijs. Autodemontage Kanaaldijk Nijmegen doet aan inkoop van sloopauto’s, autodemontage en verkoop van auto-onderdelen. Wil je een schadeauto, een auto zonder apk, een bestelauto of een bedrijfsbus kwijt, dan kan je altijd terecht bij deze autosloop in Nijmegen. De gratis ophaaldienst komt ook in plaatsen als Arnhem, Oss en Wijchen. Zo kan je ook hier gebruik maken van de snelle service en deskundigheid van deze sloperij.

Autosloperij met de beste prijsgarantie

Wat er ook met je auto aan de hand is, Autosloperij Nijmegen kan altijd een goede prijs bieden. Als je contact opneemt krijg je binnen één uur een reactie, zodat dit autosloopbedrijf je vragen kan beantwoorden of een afspraak kan maken voor het ophalen van je oude auto. Dit bedrijf heeft een licentie bij de RDW en de VWE en kan je meteen een RDW-vrijwaringsbewijs geven. Woon je in de omgeving van Arnhem, dan helpt Autosloperij Arnhem je graag snel verder. Als je in Oss en omgeving een sloperij zoekt met de beste prijsgarantie, dan zorgt Autosloperij Oss voor een goede en snelle afhandeling van de verkoop. Ook als je nieuwsgierig bent naar een prijsindicatie voor je auto in Wijchen, dan zorgt Autosloperij Wijchen voor een snel antwoord.

Demontage-auto’s

Bij Autodemontage Kanaaldijk kan je niet alleen terecht als je auto rijp is voor de sloop. Dit bedrijf demonteert ook auto’s en biedt de onderdelen los aan. Bij deze sloperij vind je dan ook een ruime voorraad onderdelen voor je oude auto. Een deel kan je online bekijken, terwijl het grootste deel wordt bewaard in het magazijn. Het is mogelijk om onderdelen op te halen in Nijmegen of per post thuis te ontvangen. Autodemontage Kanaaldijk is van maandag tot en met zaterdag geopend en reageert snel op je e-mail of telefoontje om je verder te helpen!