OBS Beukenlaan
Image default
Verbouwen

Bij deze vloerenspecialist vindt u houten vloeren in Noord-Brabant van de beste kwaliteit

Als u houten vloeren of pvc-vloeren in Noord-Brabant overweegt aan te schaffen, is het van groot belang dat de kwaliteit goed is. Bij Van der Heijden Vloeren bent u daarvan verzekerd. De houten vloeren en de pvc-vloeren van deze expert uit Nuland, Noord-Brabant, zijn niet alleen kwalitatief goed, ze zijn ook nog eens milieuvriendelijk. Alleen materiaal uit duurzaam beheerde bossen of recyclede materialen worden gebruikt.

U wordt compleet ontzorgd

Van der Heijden Vloeren is een vloerenwinkel in Nuland. De medewerkers zijn gespecialiseerd in het leggen van de mooiste houten vloeren en pvc-vloeren in en rondom Noord-Brabant. Het bedrijf adviseert, meet in, plaatst de vloeren en biedt nazorg. Zo hoeft u zelf alleen maar de vloer uit te kiezen. Als u kosten wilt besparen door de vloer zelf te leggen, kunt u zelfs een uitgebreid stappenplan ontvangen waarin precies wordt beschreven wat u moet doen.

Uw wensen staan centraal

Het grootste voordeel van Van der Heijden Vloeren is dat u zelf over alles meebeslist. Het gaat natuurlijk om uw vloer, en aangezien het een grote aankoop is, moet u hier wel volledig achter staan. Neem een kijkje in hun showroom en laat u inspireren. Hierop borduurt u voort tijdens het creëren van de perfecte vloer. De medewerkers doen er alles aan om een vloer te maken die helemaal past bij uw stijl en interieur.

Schakel dit onafhankelijke bedrijf in

Tijdens de adviesgesprekken gaat u ervan uit dat alle informatie klopt. Er wordt niks verborgen of beter voorgedaan dan het werkelijk is. Van der Heijden Vloeren staat bekend om zijn betrouwbaarheid, en dat is iets wat de klanten waarderen. Ook wordt u altijd op de hoogte gebracht van de prijzen van de verschillende soorten vloeren. Door middel van een offerte ziet u alvast hoeveel het aanleggen van uw vloer gaat kosten. Als u het niet eens bent met de prijs, kunt u uw bestelling altijd nog wijzigen. Ontdek daarom wat zij voor u kunnen doen!