OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

Blijven douchen tijden de renovatie van uw badkamer

Blijven douchen tijden de renovatie van uw badkamer

Plant u een badkamerrenovatie of heeft u dringend een oplossing nodig bij waterschade in de sanitaire ruimte? Als het nu gaat om privéhuishoudens of commerciële panden, waterschade of badkamerrenovatie stelt de eigenaar voor een probleem. Waar kun je douchen of en hoe kun je douchen bij verbouwing badkamer.

Huur een tijdelijke douchecabine

Een mobiele douchecabine is een complete oplossing en voldoet aan de hoogste eisen voor functionaliteit en individueel douchecomfort tijdens badkamerrenovaties.

De tijdelijke douchecabine kan overal worden opgesteld. De installateurs zorgen voor een snelle montage en een eenvoudige installatie.

Het enige wat u nodig heeft voor een mobiele douchecabine is water en een afvalwateraansluiting. Dankzij een boiler is er altijd warm water beschikbaar. Het gebruikte water kan rechtstreeks naar buiten gepompt worden met een ingebouwd systeem.

U hoeft niet te verhuizen naar de buurman of naar een zwembad

Huur een mobiele douchecabine en u hoeft tijdens de renovatie niet af te zien van uw dagelijkse douche. Met de tijdelijke douchecabine neemt u de juiste beslissing als uw badkamer tijdelijk niet kan gebruikt worden vanwege renovatie van het sanitair of waterschade.

Gebruiksvriendelijk

Douchen bij verbouwing badkamer moet even gemakkelijk gaan als in uw vertrouwde badkamer. De tijdelijk douches hebben een lage instaphoogte en overtuigen zelfs door hun comfortabel ontwerp. U kunt genieten van volledig comfort en privacy zelfs tijdens uw renovatiewerken. Het extra comfort voor de gebruiker wordt onderstreept door de veilige beglazing en de royale instap.

Snel monteren en demonteren

Tijdelijke douches zijn bijzonder eenvoudig te monteren en te demonteren. Het vereist maar minimale voorbereidende werkzaamheden in uw woning. Ze zijn zo compact dat ze, wanneer nodig op een verdieping geïnstalleerd kunnen worden. Ze kunnen worden gebruikt voor langere of kortere periodes, een paar weken of dagen tot een paar paar maanden en dan snel weer worden gedemonteerd zonder sporen achter te laten.

https://www.showerrent.nl/