Dankzij een veelzijdige menukaart kan iedereen uit eten in Nijmegen

Ga je een dagje shoppen in Nijmegen en zoek je nog een leuke plek om te uit eten? Maar wil je wel keuze hebben uit een ruime kaart én wil je gezellig zitten? Dan is Toon een uitstekende plek om te vertoeven. De kaart van deze specialist biedt zowel vlees- als visgerechten en ook voor vegetariërs is er genoeg te kiezen. Of je nu zin hebt in een heerlijke soep, een fijne salade, een lekkere pizza, een Amerikaanse burger of als je een echte zoetekauw bent en je gaat voor een uitgebreid dessert: wanneer je uit eten gaat in Nijmegen kan het allemaal.

Uit eten in Nijmegen en genieten van een fantastische dinnershow

Wil je gaan uit eten in Nijmegen? En wil je dit het liefst combineren met een gezellige activiteit? Bij Toon, restaurant, podium en café in Nijmegen, geniet je van een leuke dinnershow tijdens jouw avondje uit. Wat dat precies inhoudt? Tijdens een unieke en exclusieve avond geniet je van lekker eten, heerlijke drankjes en entertainment. Zo treden speciaal voor jou de leukste comedians op en worden de fijnste kleine en grote gerechten bereid. Uit eten gaan in Nijmegen wordt zo wel heel speciaal!

Uit eten en stappen in Nijmegen op vrijdag en zaterdag

Als je bent gaan uit eten bij het restaurant, podium en café Toon in Nijmegen, weet je dat het een aanrader is. Helemaal als je het leuk vindt om te stappen. Bij Toon kun je namelijk tot 22:00 uur de lekkerste gerechten bestellen. Als je dan wat langer blijft hangen, rol je zo het gezellige stapleven in! Daarna schuiven we namelijk alle stoelen en tafels aan de kant, zodat er een ruime dansvloer voor jou en je vrienden ontstaat. Voordeel van het restaurant is dat je vaak onder het eten al geniet van de leukste livemuziek. Zo word jij tijdens het uit eten gaan in Nijmegen alvast voorbereid op de gezellige avond die gaat komen.