De gespecialiseerde truckwash voor het schoonmaken van verschillende voertuigen

Gaat u op vakantie en wilt u graag met een schone caravan de camping op? Dan kunt u past echt genieten van de vakantie. Een truckwash bij Truckwash 1 is voor u de oplossing. Bij deze ervaren wasserette bent u namelijk aan het juiste adres voor het laten schoonmaken van verschillende grote voertuigen. Of het nu een caravan, camper of een hele vrachtwagen is, de ervaren schoonmakers zorgen ervoor dat uw voertuig er in een mum van tijd uitziet als nieuw. U vindt deze truckwash in zowel Roosendaal als Rilland naast de snelweg.

De binnenkant van uw vrachtwagen reinigen volgens de HACCP-richtlijnen door een ervaren truckwash

Wanneer u verschillende ladingen in uw vrachtwagen vervoert, kan deze van binnen best vies worden. Daarom kunt u deze laten reinigen bij een professionele truckwash. U wilt immers toch ook werken in een schone werkomgeving? Kies daarom voor de HACCP-cleaning van Truckwash 1. De binnenkant van de vrachtwagen wordt volledig gereinigd en drooggemaakt, waarna u een certificaat meekrijgt. Hierdoor kunt u bewijzen dat uw vrachtwagen voldoet aan de HACCP-richtlijnen. Wilt u tijd besparen? Laat dan direct ook de buitenkant van uw vrachtwagen reinigen door Truckwash 1. Zo gaat u altijd in een schone vrachtwagen weer de weg op.

Uw vrachtwagen in een mum van tijd schoon bij de truckwash

Wordt uw vrachtwagen na een lange rit smerig? Dan wilt u deze snel laten schoonmaken. Rijd daarom naar de truckwash van Truckwash 1. Met verschillende wasboxen en ervaren personeel bent u er zeker van dat uw vrachtwagen er in een mum van tijd weer uitziet als nieuw. De truckwash vindt u op twee verschillende locaties: één in Roosendaal en één in Rilland. Door de ligging aan de snelweg is de truckwash altijd goed te bereiken met uw vrachtwagen. Wilt u ook de binnenkant van de vrachtwagen een opfrisbeurt geven volgens de HACCP-richtlijnen? Ook dan bent u bij deze specialist aan het juiste adres.