Deze professionele tapijtreiniger regelt alles voor u op locatie

Heeft u hardnekkig vuil op uw meubels? Kies voor een professionele tapijtreiniger! Ook wanneer het tapijt op het bureel ligt en niet verplaatst kan worden, staan echte professionals te springen om het geheel weer helemaal proper te maken. Professionele tapijtreiniger ATAR Tapijt- & Zetelreiniging zorgt ervoor dat de tapijten waar dan ook in België weer netjes worden. Daarnaast rekenen de schoonmaakspecialisten geen verplaatsingskosten door gans België. Het vaste tapijt dat ATAR Tapijt- & Zetelreiniging reinigend, is dezelfde dag weer zo goed als nieuw. De kosten van dit proces worden berekend door middel van de grootte van het tapijt. Dankzij een extra anti-vlekbehandeling, zorgt u er zelfs voor dat vuil en vlekken nóg langer uit uw geliefde tapijt blijven.

Snelle en professionele tapijtreiniger voor losse tapijten

Wilt u dat uw losse tapijten weer proper worden? Dan huurt u een professionele tapijtreiniger in voor een optimaal resultaat. Of er nu wijnvlekken in een handgeknoopt tapijt zitten of er kauwgom zit in een tapijt van wol: de professionals van ATAR Tapijt- & Zetelreiniging maken uw meubelstuk met de grootste precisie weer proper. Na het wassen, desinfecteren en impregneren blinkt uw tapijt weer als vanouds. Het vuil is tot in de laatste vezel verdwenen. Om het vuil in de toekomst slimmer af te zijn, kunt u voor een extra anti-vlekcoating kiezen. Op die manier biedt u een extra bescherming aan uw tapijt en maken vuil en vlekken geen schijn van kans. De reinigingsdeskundigen komen uw tapijt makkelijk en snel bij u ophalen en brengen het meubelstuk binnen twee dagen weer terug. Hier kunnen ze de lederen kleur perfect namaken.

Kies voor een professionele tapijtreiniger voor de hardnekkigste vlekken

Heeft u hardnekkige vlekken in uw mooie tapijt? Dan gaat u naar professionele tapijtreiniger ATAR Tapijt- & Zetelreiniging en laat de hardnekkigste vlekken uit uw geliefde tapijt. De meeste vieze vlekken of penetrante geuren haalt het reinigingsbedrijf met het grootste gemak uit uw tapijt. Blijf u niet langer schamen wanneer er visite over de vloer komt en laat de vlekken zo snel mogelijk uit uw tapijt halen. Want wat het materiaal ook is, de professionele kuisers van ATAR Tapijt- & Zetelreiniging zorgen in alle omstandigheden voor een proper tapijt. Indien gewenst kunt u naast het standaard reinigingsproces kiezen voor een extra anti-vlekcoating, waardoor vuil en vlekken nog minder goed doordringen tot de vezels van het tapijt.