Een binnen en buiten speeltuin in Brabant

Of het nu goed of slecht weer is, maar je toch niet weet wat te doen met je kinderen, is het een goed idee om naar een speeltuin in Brabant te gaan. Hier is van alles te doen, ook als het regent. Kies daarom voor speeltuin BillyBird Park Hemelrijk in Volkel, Brabant. De grote buitenspeeltuin is uniek, dankzij de enorme recreatieplas en het mooie strand waar je fijn kan spelen. Ook binnen vermaak je je hele dag met uitdagende klimtoestellen, de ballenfabriek en het spannende Zeeroversland. Kom jij binnenkort ook langs? Billybird Park Hemelrijk is eenvoudig en snel te bereiken.

Je kinderfeestje wordt een onvergetelijke dag bij deze speeltuin in Brabant

Valt er binnenkort iets te vieren? Wat is nu een leukere manier dan je kinderfeestje te vieren in een grote speeltuin in Brabant? Bij Billybird Park Hemelrijk in Volkel heb je de keuze uit een binnen- en buitenspeeltuin. Het maakt dus niet uit of het goed of slecht weer is, hier hebben jullie het altijd naar je zin! Het park biedt volop speelplezier. Iedere woensdag- en vrijdagmiddag worden er theatervoorstellingen gespeeld om er een nog leukere dag van te maken. De dag sluit je leuk en lekker af met heerlijke broodjes of lekkere frietjes. Wanneer ga jij jouw kinderfeestje vieren?

Kies uit diverse spannende en leuke attracties in de speeltuin in Brabant

Kies uit verschillende attracties in de speeltuin te Brabant. Bij goed weer leef je je uit in de buitenspeeltuin, waar je een kinderkermis, een klimberg, een achtbaan en nog veel meer vindt. Daarnaast beschikt de binnenspeeltuin over de ballenfabriek, Zeeroversland, een theater en veel andere attracties. Hier verveel je je geen moment! Probeer ook eens de waterfietsen, speel een potje voetbal op het veld of relax aan de beachbar of het strandbad. Na een leuke, maar vermoeiende dag spelen eet je een lekker frietje of ga je barbecueën in het park.