Een dagje fietsen in de Biesbosch

U kent de Biesbosch vast wel, maar bent u hier weleens echt geweest? Met de vele wandel- en fietspaden is het park bij uitstek geschikt voor diegenen die graag recreëren in de natuur. Houdt u van dieren? Dan is de Biesbosch hét park voor u! Bij bijna elk bezoek zult u wel een van de dieren die in het gebied leven aanschouwen. Tijdens het fietsen in de Biesbosch verdient u ook een tussenpauze. Hiervoor gaat u naar Het Bolle Bevertje. Hier kunt u terecht voor een lekker bakje koffie, lunch, hapjes en drankjes of een heerlijk diner.Wilt u voordat u gaat fietsen in de Biesbosch eerst even bijtanken?

Staat er een familieweekend op de planning en bent u op zoek naar een fijne plek in de natuur? Wilt u zelf geen fietsen meenemen of is niet iedereen in de gelegenheid daartoe? Het Bolle Bevertje heeft de oplossing! Zij verhuren namelijk vele soorten fietsen en bieden ook de mogelijkheid om met velen heerlijk koffie te drinken, te lunchen of te dineren. Er zijn verschillende fietsen te huur, waaronder: familiefietsen, elektrische fietsen, luxe fietsen, tandems en mountainbikes. Zo kunt u optimaal genieten van uw dag in de natuur en neemt dit bedrijf u alle zorgen uit handen.

Mis deze rustplek niet tijdens uw dag fietsen in De Biesbosch

In de Biesbosch vindt u oneindig veel recreatiemogelijkheden. Niet voor niets dat men hier ieder jaar weer graag naartoe komt. Vooral in de zomer, wanneer alles in bloei staat en de dieren wakker zijn, is het lekker druk in het park. Een van de meeste ondernomen activiteiten is wel fietsen in De Biesbosch. Doordat uw fiets geen geluid maakt, heeft u een grotere kans om een van de dieren te spotten die in De Biesbosch wonen. Na uw fietstocht lekker bijtanken? Kom naar Het Bolle Bevertje. Hier kunt u heerlijk koffiedrinken, lunchen, borrelen en dineren met uitzicht op de rivier en het park. Komt u met veel? Dit is geen probleem, want er vallen genoeg arrangementen te kiezen.