OBS Beukenlaan
Image default
Groothandel

Een milieuvriendelijke PET-fles bestelt u bij een ervaren professional

Voor het verpakken van geneesmiddelen zijn er diverse eisen. Het is per slot van rekening erg belangrijk dat dit soort producten op de juiste manier verpakt zijn. Een PET-fles waarin geneesmiddelen worden bewaard, moet voornamelijk steriel zijn. Wanneer u steriele flessen nodig heeft voor uw onderneming, is het raadzaam om PET Power in te schakelen. Dit ervaren bedrijf voorziet u van PET-flessen van uitstekende kwaliteit, bovendien zorgen zij dat al hun verpakkingen aan de strengste eisen op de markt voldoen. En ook niet onbelangrijk: deze specialist stelt het milieu centraal. Wanneer u een media-fles bestelt, kiest u dus voor een duurzame oplossing.

Welk formaat moet uw fles zijn?

Een media-fles is in verschillende soorten en maten verkrijgbaar bij PET Power. Dit bedrijf weet dat iedere ondernemer weer andere wensen heeft en speelt hier dan ook op in met een uitgebreid assortiment van flessen. Zij bieden hun klanten een hoop verschillende opties. Vindt u in hun webshop geen verpakking die aan al uw wensen voldoet? Dan kunnen zij u nog steeds helpen. Via een speciale online configurator stelt u namelijk een PET-fles samen precies zoals u die voor ogen heeft. U bepaalt zelf de grootte van de fles, maar ook de kleur, vorm en het materiaal. Zo creëert u een media-fles die een waar visitekaartje van uw bedrijf is. Heeft u de ideale fles samengesteld? Dan heeft u de mogelijkheid om deze op uw locatie te laten bezorgen. Heel eenvoudig dus!

Bezoek de website van de specialist

Wilt u een standaard PET-fles bestellen bij PET Power of heeft u interesse in hun mogelijkheden tot maatwerk? Breng dan een bezoek aan hun website en ontdek wat deze specialist voor u kan betekenen. Indien gewenst kunt u altijd bij hen terecht voor advies over de beste keuze voor uw bedrijf. Uw lokale salesvertegenwoordiger staat graag voor u klaar.