Een mobiele weegbrug, handig!

Een logistiek bedrijf is natuurlijk gebaat bij het zo snel mogelijk verwerken van vracht. Maar dat moet wel goed gebeuren want een klein foutje en er kunnen tonnen of zelfs miljoenen in rook opgaan. Men gaat ervan uit dat dit goed blijft gaan. Echter, MD Techniek raadt met klem aan om uw apparatuur, zoals bijvoorbeeld een mobiele weegbrug, goed te onderhouden. Onderhoud betekent niet enkel op een schone, droge plaats neerzetten en schoonhouden; het betekent ook regelmatige inspecties. Dit klinkt als veel moeite, maar eigenlijk bespaart het juist moeite. Door tijdig inspecties uit te voeren voorkomt u onnodige schade. Dat scheelt tijd en geld. MD Techniek voert de inspecties graag voor u uit.

Een mobiele weegbrug die past bij uw bedrijf

Een mobiele weegbrug, dat is waar u naar op zoek bent! Maar waar vindt u er een die past bij uw bedrijf. Niet persé fysiek, maar qua capaciteit. Kijk eens naar de mobiele weegbrug van MD Techniek. Bent u op zoek naar een ander soort weegsysteem dan een mobiele brug? Geen probleem. De vakmensen van dit in Oud Gastel gelegen bedrijf hebben meer dan 30 jaar ervaring. Zij importeren materialen vanuit de hele wereld. Speciaal voor u kunnen zij nieuwe buitenlandse weegsystemen importeren. Ook is het mogelijk dat zij aan de hand van uw wensen een geheel nieuw meetsysteem op maat maken voor u.

Voorkom onderlading met de mobiele weegbrug

U weet als geen ander hoeveel geld het kost wanneer chauffeurs met een te lichte lading op pad gaan. Dat kost bakken met geld! Zonde, en helemaal niet nodig. Daarnaast kan door onderlading ook een verkeerde inrichting van de lading ontstaan. Er is een minimumgewicht nodig in de wagen om deze veilig te laten rijden. Dit is verleden tijd met het gebruik van de mobiele weegbrug. Door de mobiele weegbrug krijgt u eenvoudig inzicht in het gewicht van uw lading. Benut uw laadcapaciteit optimaal en weet precies wat er in uw wagen ligt! Het gewicht wordt duidelijk weergegeven in kilo’s. Hierna bent u klaar om de weg op te gaan.