Een professioneel payroll bedrijf nabij Breda regelt uw salarisadministratie

Bent u van plan om over te stappen op payrolling? Dit zorgt ervoor dat de verantwoordelijkheid voor de betaling van uw medewerkers in dienst valt bij een extern bureau. En dat bespaart aanzienlijk in tijd, kosten en risico’s. Renew Payroll neemt de papieren rompslomp en de bijbehorende juridische verantwoordelijkheden van u over. Een payrollbedrijf neemt alle administratieve handelingen zoals het verzorgen van arbeidsovereenkomsten, verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid, jaaropgaven, ontslagprocedures, begeleiding bij ziekte en de verwerking van CAO- en wetswijzigingen uit handen. Weet u niet zeker of u een werknemer wel voor een langere tijd nodig heeft? Maak een flexibele schil door gebruik te maken van het payroll bedrijf nabij Breda. Zo schuift u vacatures niet op de lange baan. U kunt uw personeelsbestand makkelijk op- of afschalen.  

Focussen op kernactiviteiten? Geef personeelszaken uit handen aan een payrollbedrijf in Breda

Het uitbesteden van uw salarisadministratie komt met een hoop extra’s. Een payroll bedrijf in de omgeving van Breda zorgt namelijk ook als juridische werkgever voor uw personeel. Op die manier ligt de focus bij u alleen op de kernactiviteiten. Wat moet u zelf blijven doen? Als werkgever blijft u uiteraard de belangrijkste kernzaken zelf bepalen. Hierbij kunt u denken aan het werven van nieuwe werknemers, de hoogte van het salaris, het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken en andere zaken die intern van belang zijn voor de medewerkers. Er verandert niets op de werkvloer qua gezagsverhouding. Renew Payroll is een betrouwbare payroll partner en is aangesloten bij de NBBU.

Werkgeven en werknemen zonder zorgen met een payroll bedrijf in Breda

Bent u op zoek naar nieuw personeel, maar wilt u eigenlijk liever niet iemand aan moeten nemen? Dan doet u er verstandig aan om een payroll bedrijf nabij Breda in te schakelen. U werft zelf uw personeel, bepaalt het salaris en hebt zeggenschap over de werknemer, maar formeel is de werknemer in dienst bij de payrollwerkgever. Met Renew Payroll als juridisch werkgever kunt u werknemen zonder zorgen. De ondernemer is de feitelijke werkgever maar heeft geen enkele arbeidsrechtelijke en juridische verantwoordelijkheden meer. Hierdoor ervaart u een veel minder stressvol ondernemerschap. Het payroll bedrijf Renew Payroll in de omgeving Breda maakt ondernemen sprankelend. En niet alleen voor werkgevers, maar ook voor werknemers!