Obs-beukenlaan

Een schoonmaakbedrijf nabij Utrecht dat naar je luistert

Het is niet moeilijk om een schoonmaakbedrijf in regio Utrecht te vinden, maar hoe vind je een schoonmaakbedrijf dat exact doet wat jij nodig hebt bij de schoonmaak van kantoren? Directschoon uit Schiedam heeft een team van ervaren en gediplomeerde schoonmakers die ongetwijfeld aan jouw verwachtingen voldoen. Ze leveren een op maat gemaakte dienstverlening en passen zich aan jouw wensen en behoeften aan. Dat doen ze zelfs op dagbasis, als jij je vaste Directschoon team op het laatste moment vertelt dat de vergaderruimtes dringend schoongemaakt moeten worden, omdat je gasten verwacht. Directschoon begrijpt dat geen dag hetzelfde is en dat wensen en behoeften veranderen en geven daar gehoor aan bij de schoonmaak van kantoren.

Een schoonmaakbedrijf nabij Utrecht als deel van jouw bedrijf

Het is het doel van Directschoon dat er een soepele samenwerking ontwikkelt tussen jou en de schoonmakers. Daarom krijg je elke dag hetzelfde team met geschoolde medewerkers die na een tijdje deel gaan uitmaken van je bedrijf. De communicatie is laagdrempelig en het contract flexibel. Het aantal uren dat daarin zijn opgenomen zullen de ene week overschreden worden terwijl de andere week juist minder werk nodig is. Dat geeft niet, want de gemiste uren neem je mee en je betaalt alleen voor wat er daadwerkelijk is gedaan. Directschoon is bijzonder flexibel bij de schoonmaak van kantoren.

Sluit een dynamisch contract af

Bij Directschoon, een schoonmaakbedrijf in de buurt van Utrecht, stel je zelf je contract samen. Daarin geef je aan wat je wilt dat er dagelijks gedaan wordt en hoeveel uren je wilt dat daaraan wordt besteed. Dit doe je eenvoudig en snel in een speciaal gemaakt portal. Behoeften veranderen en bij dit schoonmaakbedrijf in de buurt van Utrecht kun je je contract op elk moment aanpassen in het portal. Dat maakt het dus geen vaste overeenkomst, maar een overeenkomst die kan worden aangepast indien nodig. De opzegtermijn is slechts één maand, maar na eenmaal met dit schoonmaakbedrijf samengewerkt te hebben voor de schoonmaak van kantoren in regio Utrecht wil je vast niet anders meer.