Een weekendje, een week, een maand? Het kan allemaal op de camping bij Eindhoven

Vind je de vakantie altijd net te kort duren? Plak er rustig nog een week aan, of twee. Er is genoeg te doen bij De Zwarte Bergen! Hier kun je kiezen uit diverse kampeerplaatsen. Zo kun je bijvoorbeeld terecht voor kort kamperen, wanneer je er graag kort eventjes tussenuit wilt. Hiervoor zijn speciale toeristische plaatsen beschikbaar gesteld. Ook kun je terecht op de seizoenplaatsen wanneer je graag een heel seizoen op de camping verblijft. Wil je het gehele jaar je caravan op het terrein kunnen plaatsen? Dan kun je zelfs een jaarplaats boeken. Hier kun je verblijven in een toercaravan, maar het is ook mogelijk te verblijven in een stacaravan of een chalet. Een vakantie die geheel aan jouw wensen voldoet beleef je op de camping nabij Eindhoven!

Kamperen op de camping in de omgeving van Eindhoven voor aantrekkelijke tarieven

Lekker voordelig kamperen in eigen land. Dan hoeft u allang niet meer ergens op een afgetrapt weiland te gaan staan hoor! Op de camping in de omgeving van Eindhoven kun je kort kamperen of een seizoenplaats of jaarplaats reserveren voor zeer aantrekkelijke tarieven. Daarbij ontvang je niet alleen een staplaats. Ook heb je toegang tot het internet voor één computer, tablet of smartphone en kun je gratis gebruik maken van de douches. Daarnaast is warm water inbegrepen, beschik je over een elektriciteit aansluiting, krijg je een gereguleerd aantal vuilstortingen, beschik je over een antenne aansluiting en mogen kinderen meedoen aan het speciale activiteitenprogramma voor kinderen. Verblijf je in de periode van mei tot september? Dan kun je ook gebruik maken van het verwarmde openluchtbad.

Recreatieactiviteiten voor jong en oud op de camping in de omgeving van Eindhoven

Ga je gezellig met de kinderen op vakantie? Maar heb je geen zin om uren in de auto te moeten zitten, file te rijden, en op die verschrikkelijke Franse benzinestations te moeten stoppen? Kom gezellig naar Eindhoven! Of je nu jong of al wat ouder bent. Een professioneel recreatieteam staat voor je klaar om diverse leuke, gezellige en spannende activiteiten te organiseren. Zo kunnen jonge kinderen bijvoorbeeld meedoen aan de piratendag of prinsessendag of kunnen ze de ‘Bijna naar bed Show’ bijwonen. De oudere kinderen kunnen meedoen aan verschillende sportieve competities of ze kunnen diverse spannende spelletjes in de bossen doen, zoals lasergamen. Voor volwassenen worden op de camping in de omgeving van Eindhoven bingo’s georganiseerd en ze kunnen in groepen diverse streekmusea bezoeken of zich aansluiten bij bijvoorbeeld de Jeu de Boules vereniging.