Het beste van de Chinese én Westerse voetreflexologie

Er zijn nogal wat verschillen waarneembaar wanneer we de Chinese en Westerse voetreflexologie vergelijken. De Westerse voetreflexologie richt zich met name op het masseren van de voeten met de duimen. De Chinese behandelwijze daarentegen bestaat uit glijdende technieken waarbij met lichaamsbeweging druk wordt. Door beide methodes met elkaar te combineren ontstaan er oneindig veel mogelijkheden wat de behandeling versnelt en versterkt. Tijdens de opleiding Voetreflexologie van Total Health leer je dan ook beide methodes zodat je alle wonderen van de energetische voetreflexmassages onder de knie krijgt. Daarnaast ga je ook op studiereis naar China met Total Health.

Wat is voetreflexologie?

De reflexzones van de voeten worden gemasseerd bij voetreflexologie. Dit heeft tot gevolg dat de doorbloeding en het zelfgenezend mechanisme van de voeten wordt gestimuleerd. Dit leidt tot een betere gezondheid, vitaliteit en ontspanning van lichaam en geest. Voetreflexologie bewijst al eeuwenlang zijn effectiviteit. Wist je bijvoorbeeld dat het hele lichaam in de voeten weerspiegeld wordt? Lijkt het jou interessant om de massagetechnieken onder de knie te krijgen en meer over de samenhang tussen lichaam en geest te weten? Dan is een opleiding Voetreflexologie echt iets voor jou! Bekijk het huidige lesrooster voor de verschillende leslocaties en schrijf je vandaag nog in bij Total Health.

Voor wie is een opleiding Voetreflexologie geschikt?

Iedereen die geïntereseerd is in gezondheid en massagetechnieken om lichaam en geest te stimuleren, zal een opleiding Voetreflexologie leuk vinden. Hierbij draait het ook om het evenwicht tussen lichaam en geest. Daarnaast help je mensen om deze balans te hervinden. Ook als je in de toekomst je eigen massagebedrijf wilt opzetten, is de opleiding Voetreflexologie van Total Health een echte aanrader! Twijfel je nog of de opleiding Voetreflexologie iets voor jou is? Volg dan een gratis kennismakingsworkshop. Ben je wel geïnteresseerd in Chinese geneeskunde, maar wil je je niet alleen richten op voetreflexologie? Bekijk dan eens een van de andere opleidingen zoals Kruidengeneeskunde, Chinfood Voedingsleer of Accupunctuur.