Kies voor een accommodatie, afgestemd op uw groepsgrootte, op de kampeerboerderij

Grote en kleine accommodaties, afgestemd op uw groep. Dit is mogelijk bij een kampeerboerderij op de Veluwe. Kampeerboerderij De Aalbertshoeve biedt de mogelijkheid om met veel mensen te overnachten. De diverse accommodaties hebben verschillende capaciteiten en bevatten diverse grote en kleine slaapzalen. U kunt dus de accommodatie kiezen die het beste bij uw groep past. Gaat u met een grote vereniging? Dan is het wellicht handig alle groepsaccommodaties te boeken. Gaat u met één schoolklas, dan voldoet een kleine groepsaccommodatie wellicht al voor u. Alle accommodaties beschikken in ieder geval over diverse slaapzalen, douches en toiletten en diverse recreatiemogelijkheden. Daarnaast zit u in de kampeerboerderij in een leuke omgeving: er is voldoende mogelijkheid te fietsen en te wandelen, en u kunt dichtbij zwemmen, midgetgolfen, kanoën, paardrijden, bowlen en diverse pretparken bezoeken.

Diverse recreatiemogelijkheden bij een populaire kampeerboerderij in Gelderland

Op de Veluwe is genoeg te beleven. Van kleine activiteiten tot aan een bezoek aan grote parken. Wilt u een weekend weg in een leuke omgeving? Dan bezoekt u kampeerboerderij De Aalbertshoeve. In deze omgeving is van alles te doen voor ontspanning. Zo kunt u in de buurt heerlijk zwemmen, paardrijden, midgetgolfen, bowlen en kanoën of andere watersporten beoefenen. Bezoekt u liever een pretpark? Dan zijn de Koningin Juliana Toren en Apenheul in Apeldoorn, Dolfinarium in Harderwijk, Walibi World in Biddinghuizen en Dierenpark Amersfoort allemaal op een steenworp afstand. Zo is er altijd wat te vinden dat voor uw gezelschap leuk is. Daarnaast is er op de kampeerboerderij ook genoeg te beleven. Zo is er de mogelijkheid buiten te sporten op het voetbalveld of te spelen op de springkussens. Binnen kunt u bijvoorbeeld darten, sjoelen en tafeltennissen.

Onvergetelijk schoolkamp bij een kampeerboerderij in Putten

Gaat u naar de kampeerboerderij met uw gezin of organiseert u een schoolkamp? In beide gevallen is het noodzaak dat er genoeg te beleven is voor kinderen. Organiseer daarom uw schoolkamp bij een kampeerboerderij in Putten. Daar zijn genoeg leuke bezigheden voor kinderen. Zo kunt u bijvoorbeeld met ze naar het dichtbijgelegen strand of u kunt een spooktocht uitzetten in de Veluwse bossen. Daarnaast kunnen de kinderen naar hartenlust spelen op de midgetgolfbaan, de skelterbaan of op de diverse luchtkussens. Ook kunnen zij meedoen aan diverse activiteiten, zoals het maken van een kompastocht of puzzeltocht. Kinderen hoeven zich bij de kampeerboerderij dus nooit te vervelen. De kampeerboerderij biedt ook genoeg ruimte voor groepen van meer dan 100 personen.