Kies voor een veilige borstvergroting bij een specialist in omgeving Antwerpen

Er zijn heel wat verschillende redenen waarom mensen kiezen voor een borstvergroting. Wat de reden ook is, kies voor een realistische borstvergroting bij Mediclinic, dichtbij Antwerpen, de oplossing zijn. Als u hiervoor kiest, dan wilt u natuurlijk dat de ingreep veilig wordt uitgevoerd. Dat is hier zeker het geval. Hoezo? De kliniek voldoet allereerst aan de strengste S3 norm wat een must is als u veilig onder narcose wilt. Daarnaast wordt een borstvergroting in een steriele omgeving gedaan om het infectierisico zo laag mogelijk te houden. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden waarom een borstvergroting bij een privékliniek in omgeving Antwerpen altijd veilig wordt uitgevoerd.

Voorafgaand aan borstvergroting vindt er een uitgebreid consult plaats

Wanneer u ervoor kiest om een borstvergroting bij Mediclinic, nabij Antwerpen, te laten uitvoeren, heeft u eerst een uitgebreid informatiegesprek plaats met de plastisch chirurg. Gedurende dit consult stelt de plastisch chirurg u diverse vragen. Dit zijn vragen over uw medische achtergrond, maar ook vragen over uw fysieke gesteldheid komen aan bod. U vertelt de plastisch chirurg zo uitgebreid en eerlijk mogelijk over uw wensen en verwachtingen van de borstvergroting bij deze kliniek in de buurt van Antwerpen. Waarom dat moet? Zo kan de chirurg duidelijk aangeven wat wel en wat niet haalbaar is. De plastisch chirurg neemt de ingreep grondig met u door en geeft aan wat u mag verwachten van het eindresultaat. Hierbij is er ook steeds een nauwkeurige opmeting bij Mediclinic. Daarnaast wordt u geïnformeerd over de implantaten en de mogelijkheden die u heeft.

Wat houdt een borstvergroting in?

De beslissing om te kiezen voor een borstvergroting is niet eenvoudig. Het gaat immers over een mediscche ingreep, die een belangrijke impact heeft op uw leven. Het is het allereerst belangrijk om te weten wat een borstvergroting is. Het is een procedure voor esthetische chirurgie waarmee zowel de grootte als de vorm van uw borsten veranderd kunnen worden. Deze ingreep wordt voornamelijk uitgevoerd bij vrouwen met kleine borsten of bij vrouwen die door borstvoeding of gewichtsverlies minder stevige of kleinere borsten hebben gekregen. Dankzij een natuurlijk aanvoelend implantaat van cohesieve silicone-gel wordt het volume van uw borsten vergroot en zorgt het voor een natuurlijk en steviger uiterlijk van uw borsten. Bij Mediclinic, nabij Antwerpen, is men gespecialiseerd in het uitvoeren van een borstvergroting.