Obs-beukenlaan

Kom speeddaten in Den Haag en vind jouw ware liefde

Woon jij in de prachtige stad Den Haag, heb je een gezellig huis, fijne vrienden en een uitdagende baan? Lacht het leven je toe maar is er nog één ding dat je mist: een lief maatje waar je alles mee kan delen en ’s avonds heerlijk tegenaan kan kruipen? Ben je actief op zoek maar is het je tot nu toe nog niet gelukt om de ware te vinden? Wij helpen je een handje met speeddaten in Den Haag!

De speeddate avonden in Den Haag worden door ons tot in de puntjes georganiseerd. Het enige dat jij hoeft te doen is je in te schrijven voor een event, de rest regelen wij allemaal. Wij zorgen voor de andere singles waar jij mee op date gaat. En dat zijn er nooit weinig, je hebt met minimaal 15 en maximaal 20 singles een date.

Bij de entree van de gezellige locatie waar de speeddate avond plaatsvind wordt je ontvangen door onze hostess. Je krijgt een lekker welkomstdrankje, de speeddate kaart met alle namen van de deelnemers erop en een korte uitleg over de speeddate avond in Den Haag. Je krijgt een plekje aangewezen en als iedereen er is kan de avond van start gaan.

Je hebt met alle singles een korte ontmoeting van een minuut of vier. Maak een gezellig praatje en stel tussendoor leuke, slimme en originele vragen. Doe je best om alle dates in korte tijd zo goed mogelijk te leren kennen. Na jullie gesprekje weet je of jullie een klik hadden. Wil je een date graag nog eens ontmoeten en beter leren kennen en wil jouw date dat ook bij jou? Dan hebben jullie allebei een ‘ja’ over elkaar ingevuld op de speeddate kaart en zijn jullie een match. Als de avond voorbij is krijg je van ons een mailtje waar de contactgegevens van jouw positieve date in staan. En het komt ook regelmatig voor dat je meerdere dates aan de speeddate avond overhoudt!

90% van de singles vindt een match bij onze speeddate events

Twijfelen om mee te doen aan een speeddate event in Den Haag is helemaal niet nodig. Schrijf je gewoon in en ga een gezellig avondje tegemoet. Want naast het daten wordt er bij ons ook altijd heel veel gelachen. Je hebt dus een te gekke avond en ontmoet wellicht jouw ware liefde.

 

https://speeddatenindenhaag.nl/