Meest voorkomende wasmachine problemen in de praktijk bij wasmachine reparatie Amsterdam

Meest voorkomende wasmachine problemen in de praktijk bij wasmachine reparatie Amsterdam

Afvoerpomp defect

De gootsteen is het eerste probleem waarom een ​​wasmachine het wasgoed niet afvoert. Als er een probleem is met de gootsteen, dan is het heel eenvoudig om het te bepalen. Het volstaat om de trom te openen en ernaar te kijken. Als er water in zit, is de diagnose voltooid en wordt de oorzaak van de afbraak bepaald. Het kan gebeuren dat het probleem met de afvoer direct wordt gezien, wanneer de machine helemaal geen water afvoert en de tank vol water blijft. Probeer in dit geval niet om een ​​vat met water te openen, maar deze gaat vanzelf weg tijdens het reparatieproces.

Problemen met uw afvoer? Bel wasmachine reparatie Amsterdam

Om dit probleem op te lossen, is het eerste wat u moet doen controleren of de afvoer of het mondstuk verstopt is. De deur naar de gootsteen bevindt zich in de regel in de linker beneden hoek. Het is meteen te zien. Voordat u het venster opent, moet u de machine ongeveer 15 cm optillen en repareren. Voor het geval, bereid een paar lompen en een emmer voor. Dit alles is nodig zodat wanneer de gootsteen wordt geopend, stilstaand water zich niet over de vloer verspreidt. Vervolgens moet u na het openen van de deur het afvoerfilter eruit trekken en reinigen. Plaats het dan terug, sluit het apparaat aan op de elektriciteit en probeer het opnieuw.

Als alles bleek te zijn – dan is de fout gevonden. Maar als u de wasmachine nog steeds niet afvoert, moet u doorgaan met de diagnose.

Koolborstels vervangen door wasmachine reparatie Amsterdam

Het symptoom van slijtage op de borstel is een pauze, die optreedt wanneer de wasmachine in de centrifugeermodus gaat. Om het probleem op te lossen, moet u de behuizing van het apparaat demonteren. Bij het ontleden moet een persoon heel voorzichtig zijn en moet hij de locatie van onderdelen en draden onthouden.

Hoe weet je dat het penseel is afgesleten? Antwoord: in lengte. Wanneer de borstel is verwijderd, moet u deze meten. De normale lengte is ongeveer 15 cm. De gewiste borstel is niet meer dan 5 cm. Als het onderdeel echt is afgesleten, moet het dringend worden gewijzigd.

De waterspiegelsensor is kapot gegaan

Verdeling van het drainagemechanisme

De waterspiegelsensor signaleert het systeem dat het water is afgetapt. Als het wassen van de wasmachine voor een korte tijd gaat duren, dan is het probleem misschien met dit onderdeel. En omdat het draaien niet werkt in de wasmachine.

Het is een feit dat wanneer de machine klaar is met wassen, dit het begin van de afvoer van water aangeeft en dat het water volledig is samengevoegd. Maar als het systeem het niet begrijpt, kan het niet beginnen knijpen en het wassen afmaken. Het probleem is dat de waterspiegelsensoren niet kunnen worden gerepareerd. Ze kunnen alleen worden vervangen. Om dit te doen, is het beter om een ​​meester te noemen, omdat het vervangen van onderdelen een zeer delicaat proces is, dat werkervaring vereist.

Breakdown en merk van de wasmachine

Elk van de bedrijven die wasmachines produceren heeft zijn voor- en nadelen. En elk van hen heeft zijn zwakke punten, die bij overbelasting kunnen afbreken. De meest populaire en dure modellen zijn LG en Indesit. Problemen met hen moeten eerst worden overwogen.

Bij alle wasmachine problemen belt u met wasmachine reparatie Hoofddorp.

 

https://witgoed-reparatie.net