Met een goede bedrijfsautoverzekering gaat u veilig de weg op

U wilt dat uw medewerkers veilig de weg op gaan. Bezoekt u regelmatig een congres? Gaan sales managers regelmatig op bezoek bij klanten? Of hebben andere medewerkers een auto van de zaak? Dan kunt u het beste een bestelautoverzekering afsluiten bij Poliscounter. Hier kunt u uw bedrijfsauto laten verzekeren op de manier zoals u dat wenst. Op de website berekent u gemakkelijk de premie, waarna u zo spoedig mogelijk per e-mail een offerte op maat ontvangt. Zo wordt bij Poliscounter een bedrijfsautoverzekering gecombineerd met de uitstekende en persoonlijke service van de medewerkers.

Specialist biedt hulp bij het vinden van een passende bedrijfsautoverzekering

Overweegt u een nieuwe bedrijfsautoverzekering af te sluiten? Dan wilt u natuurlijk niet te veel betalen. Maar hoe vindt u nu een polis tegen een scherpe premie? Er zijn immers veel verzekeringsmaatschappijen actief, waardoor u door de bomen het bos niet meer ziet. In dat geval benadert u Poliscounter. Als ondernemer heeft u de mogelijkheid om een bedrijfsautoverzekering af te sluiten. Bij deze verzekering kunt u aanvullende modules toevoegen, zodat u een bedrijfsautoverzekering afsluit die past bij u en uw onderneming. Vervangt u uw huidige bedrijfsauto? Dan kunt u de bedrijfsautoverzekering eenvoudig overzetten naar de nieuwe auto. Wel zo gemakkelijk, toch?

Wat is een bedrijfsautoverzekering?

Als u een auto van de zaak heeft, is het belangrijk dat de auto goed is verzekerd. Een verzekeraar vergoedt namelijk schade die u met uw bedrijfsauto aan anderen toebrengt en waarvoor u aansprakelijk bent. Deze verzekering is vrij van BTW, waardoor de premie nog lager is dan dat u van Poliscounter bent gewend. Naast de standaard bedrijfsautoverzekering heeft u nog de keuze om aanvullende dekkingen aan uw polis toe te voegen. Denk hierbij aan een verzekering voor inzittenden en inkomensschade. Ook als u de auto privé gebruikt, heeft u een zakelijke bedrijfsautoverzekering nodig.