Met opritverwarming blijft u zelfs met ijzel mobiel

Of het nu sneeuwt of vriest, met opritverwarming zorgt u ervoor dat uw oprit altijd vrij is van winterse neerslag. Dat geeft tal van voordelen. Iedere keer wanneer het gevroren heeft, is half Nederland te laat op het werk omdat de autoruiten eerst moesten ontdooien. Kunt u nagaan wanneer de hele oprit voor uw huis is bedekt met sneeuw en ijs. Dat wordt thuis werken! Of niet? Wel eens aan opritverwarming gedacht? De naam dekt de lading al, dankzij opritverwarming heeft u nooit meer last van een gladde, bevroren oprit. En dat maakt thuiskomen een stuk aangenamer én veiliger omdat de auto niet weg kan glijden. En wie schakelt u in voor het aanleggen van deze verwarming? U leest het hier als eerste, Heating Group International!

Houd het verbruik van uw opritverwarming eenvoudig in de gaten, dat scheelt een hoop geld!

Wilt u een bijdrage leveren aan een beter milieu, maar wilt u toch kunnen genieten van luxe? Dan is opritverwarming voor u een perfecte keuze. Op welke manier dat dan voordelig is? Het houdt de oprit sneeuw- en ijsvrij in de winter, maar het verbruikt ook stroom. Kies daarom voor Heating Group International voor een opritverwarming met een slimme weersafhankelijke regeling. Dan maakt u gebruik van alle voordelen van opritverwarming, zonder dat u hiervoor veel stroom verbruikt. Win-win, toch? Kies daarom voor het advies van Heating Group International en zorg ervoor dat u altijd de weg op kan. Of het nu vriest of sneeuwt, met opritverwarming blijft u altijd mobiel.

Met een expert voor uw opritverwarming komt u nooit van een koude kermis thuis

Kies voor opritverwarming van Heating Group International en zorg ervoor dat u altijd mobiel bent, zelfs met streng winterweer. Hoe dat kan? Dat is een vrij technisch verhaal. Het komt erop neer dat er met matten of kabels gewerkt kan worden. Deze expert werkt zoveel mogelijk met kabels omdat deze exact op maat gemaakt kunnen worden. Wanneer de kabels eenmaal liggen is de warmte ook veel beter te reguleren dan wanneer er matten worden gebruikt. En dan vergeten we nog bijna te noemen dat u maar liefst 15 jaar garantie krijgt op de kabels! Niet genoeg? Neem er een onderhoudscontract bij, dan verlengen ze de garantie met nog eens 5 jaar.