OBS Beukenlaan
Image default
Vakantie

Op deze camping dichtbij Apeldoorn ervaart u het echte vakantiegevoel

Vier dit jaar vakantie in eigen land en kom naar de camping in de buurt van Apeldoorn. Dan weet u zeker dat u ontspant. Blijft u dit jaar tijdens de zomervakantie in Nederland, maar wilt u er toch even tussenuit? Of zoekt u een camping voor de meivakantie of herfstvakantie? Dan is een camping, nabij Apeldoorn, in de Veluwse bossen de camping waar u naar op zoek bent. Allereerst heeft Camping de Helfterkamp ruime toerplaatsen, maar u kunt ook een stacaravan of vakantiewoning huren. Daarbij zijn de sanitaire voorzieningen modern en beschikken over vloerverwarming, waardoor het in zowel het voor- als najaar lekker warm is. Op de camping is voldoende te beleven voor zowel jong als oud en is de omgeving van Apeldoorn de moeite waard.

Camping nabij Apeldoorn: huur een stacaravan of kies voor een eigen kampeerplaats

Wat het voordeel is van een camping in de buurt van Apeldoorn? Dat is zeker de recreatieruimte en het speelbos voor kinderen. Als u kinderen heeft, vervelen zij zich nooit meer. Toch is er voor u ook voldoende te bleven. Ga de natuur in en ontdek de Veluwe! Dan bent u vast en zeker op zoek naar een camping in het hart van de natuur waar zowel jong als oud kan genieten. Camping de Helfterkamp is de perfecte locatie voor uw vakantie. Heeft u een eigen tent of caravan? Dan kiest u een van de vele ruim opgezette kampeerplaatsen aan de rand van velden. Veel velden zijn voorzien van speeltoestellen, maar als u van rust houdt, dan kunt u natuurlijk ook kiezen voor een veld zonder speeltoestel. Als u liever een stacaravan of een vakantiewoning huurt, dan is dat uiteraard ook mogelijk op deze camping in de buurt van Apeldoorn. Deze zijn van alle gemakken voorzien, zodat u niets te kort komt.

Veel te beleven op en rondom camping nabij Apeldoorn

Wanneer u op vakantie bent, wilt u natuurlijk niet alleen op de camping blijven zitten. U wilt tenslotte meer avontuur dan uitrusten voor uw tent of caravan. Ga eropuit en kies voor de leukste activiteiten die zowel voor u als voor uw kinderen geschikt zijn. Dan is Camping de Helfterkamp, in de buurt van Apeldoorn, een geschikte camping. De camping zelf is voorzien van speeltoestellen en -weides, een recreatieruimte en in de zomermaanden is er zelfs een recreatieteam. In de omgeving van de camping is voor jong en oud ook genoeg te beleven. Zo kunt u de Veluwse bossen te voet of per fiets verkennen of genieten in een wellnessresort. Zijn de kinderen mee? Bezoek dan de Apenheul of Julianatoren of ga langs de kinderboerderij.