OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

Op een prettige manier scheiden met mediator Hilversum

Hulp bij een echtscheiding

Als u gaat scheiden komen er veel zaken om de hoek kijken. Soms zijn dit onderwerpen waar u zelf geen verstand van heeft. Er moet veel worden besproken en geregeld. De omgangsregeling, de verdeling van de bankrekeningen of de alimentatie bijvoorbeeld. Alles verandert in uw leven. U bent in deze periode erg gebaat bij goede afspraken die u samen maakt, waarmee u de regie over uw toekomst weer in handen krijgt. Uw mediator zal u hierbij helpen. Mediator Hilversum bemiddelt bij scheiding.

Vakbekwame mediator Hilversum

Mediator scheiding Leiden, Haarlem en Hilversum helpen u bij uw echtscheiding. Vooraf aan het traject kunt u een gratis gesprek ter kennismaking hebben met de mediator. Deze bekijkt dan wat er allemaal geregeld moet worden en legt u uit hoe het mediation traject verloopt. Vervolgens begint het traject van begeleiding en gesprekken. Gemiddeld neemt een mediationtraject bij een scheiding zo’n 4 tot 6 gesprekken in beslag. Uw mediator scheiding Leiden, Haarlem en Hilversum begeleidt u van A tot Z en helpt u bij het vinden van regelingen en maken van afspraken waar u allebei mee verder kunt.

Een effectieve aanpak

Bij mediator echtscheiding Haarlem, Hilversum en Leiden verloopt het proces van scheiden transparant en overzichtelijk. Uw gespecialiseerde mediator heeft alle benodigde kennis in huis en bovendien veel ervaring. Omgangsregelingen, alimentatie, de verdeling van de financiën en andere zaken worden van begin tot eind doorlopen en in kaart gebracht. Mediator echtscheiding Haarlem, Leiden en Hilversum zorgen voor overzicht, duidelijkheid en meer regie over uw situatie, nu en in de toekomst. 

Kosten van een mediator

Als u niet in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand, dan hanteert uw mediator een uurtarief van 165 euro per uur, excl. btw. Hoeveel gesprekken er nodig zijn, is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Uw mediator zal voortvarend te werk gaan en alleen doen wat nodig is. Gemiddeld neemt een traject van echtscheiding 4 tot 6 gesprekken in beslag. Meestal duurt een gesprek duurt anderhalf uur, maar als u liever voor langere tijd afspreekt kan dat ook. Wij werken ook op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand. Op www.rechtsbijstand.nl kunt u lezen of u in aanmerking komt. Komt uw inkomen niet boven de inkomensgrens uit, dan betaalt u een eenmalige eigen bijdrage van 54 of 107 euro voor het gehele mediationtraject. Advocaat- en griffiekosten worden in dat geval ook gesubsidieerd. Hiervoor betaalt u 39 euro per persoon, eenmalig.

https://mediationvoorjou.nl/