Prachtige decoracties koopt u bij de interieur groothandel

U wilt graag een nieuw interieur, maar hierbij niet de hoofdprijs betalen. Heeft u wel eens gedacht aan reproductie? Bij ADC Guntlisbergen, de groothandel in decoratie en interieur, vindt u de prachtigste reproductie artikelen. Deze stralen kwaliteit uit en bevatten alle kenmerken van een origineel. Bent u benieuwd naar wat deze specialist aanbiedt? Breng dan een bezoek aan de showroom vol met interieurartikelen en ideeën van deze groothandel in decoratie in Eindhoven. Wilt u enkel decoratie bestellen? Dan kunt u dat eenvoudig doen via de webshop. Kies uw favoriete artikel, betaal veilig en laat het bezorgen naar een adres van uw keuze. Zo bestelt u onbezorgd reproductie decoratie vanuit uw luie stoel!

Creëer een uniek interieur met de meubelen van een groothandel   

Het interieur van een woning geeft iemand zijn persoonlijkheid weer. Dit is vaak uniek, met prachtige kleuren en een specifieke inrichting. Houdt u van een moderne inrichting of bent u juist liever heel het weekend op zoek naar prachtige vintage meubelen? Met een showroom van meer dan 15.000 m² aan interieur kunt u zich bij ACD Guntlisbergen uren laten inspireren door alle unieke meubelen en bijpassende decoratie. Alles is zo opgesteld dat u telkens wordt verrast door unieke combinaties. Zoekt u iets specifieks, maar kunt u het niet vinden? Dan is deze specialist altijd bereidt om voor u een passend alternatief te vinden.

Een nieuw interieur uitkiezen? Kies voor een groothandel met 15.000 m² showroom!

Kan uw huidige interieur wel wat vernieuwing gebruiken? Vaak ligt dit aan het feit dat uw meubelen versleten zijn omdat u ze al lang heeft. Wat uw reden ook is, uw nieuwe interieur vindt u bij de groothandel in Eindhoven. In het assortiment van prachtige meubels en accessoires van ADC Guntlisbergen vindt u klassieke, antieke en moderne meubelen. Door meer dan 50 jaar ervaring en een oog voor bijzondere meubelen vindt u bij deze groothandel gegarandeerd het interieur dat u zoekt. Wilt u bijpassende decoratie van de groothandel? Ook dan bent u bij hen aan het juiste adres. Alle meubelen en decoratie bekijkt u in het echt in de 15.000 m² grote showroom.