OBS Beukenlaan
Image default
Aanbiedingen

Recreatiewoning kopen op de Veluwe

Vrienden van ons hebben onlangs een recreatiewoning gekocht op de Veluwe. Zo leuk! In een prachtige rustige omgeving, omringd door bossen en wild. Ze waren er zo enthousiast over, dat wij ook zijn gaan kijken of er nog een vakantiewoning te koop is op de Veluwe. Nou, we hebben geluk gehad. Er staan nog een aantal chalets te koop Voorthuizen. We hebben het aanbod bekeken. En wauw, wat zijn wij onder de indruk.

Uitgebreid aanbod aan chalets die te koop staan

In het aanbod zagen we recreatiewoning te koop op de Veluwe. Iedere vakantiewoning is even luxe. Toch zijn er verschillen tussen de chalets. De ene is de ander niet. Een chalet met terras, of juist zonder? In een lagere prijsklasse, of juist één van de duurste uit het aanbod? Wij hebben gekozen voor een chalet met een terras. Dat vinden we in de zomer zo heerlijk! Dan kunnen we als het slecht weer is lekker overdekt vertoeven.

Recreatiewoning in een prachtige omgeving

De omgeving van Park Florinata is echt zo mooi. Het park is gevestigd op de Veluwe, in de luwte van de bossen. Weet u wat mij meteen opviel toen ik voor het eerst op het park was? Dat er zo veel respect is voor de natuur. Het is er rustig. Echt een oase van rust. Dat is voor ons ideaal, want wij leiden een druk leven in Amsterdam. Zodoende kunnen we ons altijd even terugtrekken op de prachtige Veluwe.

Een hoop wilde dieren

Onze kinderen hebben het onwijs naar hun zin op het park. In Amsterdam zijn immers weinig wilde dieren te zien. Daar is het zo druk. Op de Veluwe kijken ze hun ogen uit. Overal zijn eekhoorntjes, konijntjes en wilde zwijnen te zien. Zo leuk! Wilt u een vakantiehuis kopen op de Veluwe? Ik raad het echt aan om te kijken naar een chalet dat te koop staat in Voorthuizen. Het is tijd om te genieten van de rust.