Regel uw scheiding goed en schakel de hulp in van een mediator uit Amsterdam

Tijdens een scheiding is er vaak veel spanning tussen beide partijen. Zo is het zaak dat iedereen een eerlijke behandeling krijgt en dat beide kanten tevreden zijn met de uitkomst. Dit is waarom u er verstandig aan doet om een mediator uit Amsterdam in te schakelen. Dit is een neutrale bemiddelaar die ervoor zorgt dat er gezamenlijk naar een oplossing wordt gezocht waar zich beiden in kunt vinden. Er worden afspraken gemaakt die passend en uitvoerbaar zijn. U ontvangt niet alleen begeleiding voor het regelen van vele zaken, zoals het echtscheidingsconvenant, alimentatie en de omgangsregeling met uw kinderen, ook op emotioneel vlak wordt u bijgestaan. Een mediator uit Amsterdam helpt u om deze moeilijke periode door te komen en dat jullie in goed overleg uit elkaar gaan.

Scheiding binnen 4 stappen geregeld met mediator uit Amsterdam

U gaat scheiden, wat nu? Dit is een periode die erg stressvol is, niet alleen voor u, maar ook voor de rest van de familie. Waarom schakelt u niet een onafhankelijke derde partij in die u tijdens deze periode bijstaat? Door een mediator uit Amsterdam in te schakelen, bent u samen in staat om duidelijke afspraken te maken. Bij Resolve ontvangt u hulp bij scheiden en wordt uw scheiding stap voor stap geregeld. Allereerst wordt geïnventariseerd wat er geregeld moet worden. Denk aan de (huidige) woonsituatie, omgangsregeling et cetera. Daarna worden oplossingen gezocht en kunt u de scheiding regelen in 4 stappen. Vervolgens wordt een echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan opgesteld waarna de juridische vraagstukken worden ingediend bij de rechtbank. Zo is uw echtscheiding, tot en met de inschrijving van de burgerlijke stand, afgehandeld.

Waarom kiezen voor hulp bij scheiden door een mediator uit Amsterdam?

Bent u net een scheiding in gegaan met uw partner? Dan staat u een moeilijk periode met een hoop emoties te wachten. Dit is voor alle betrokken partijen lastig, ook voor uw kinderen. Daarom is het belangrijk dat de scheiding goed wordt geregeld. Hulp bij scheiden is vaak gewenst. Het is verstandig om samen om de tafel te gaan met een mediator uit Amsterdam. Maar waarom dan? Kies voor professionele begeleiding door Resolve. Er worden onderling concrete en goede afspraken gemaakt. Hierdoor ontstaat doorgaans veel rust en duidelijkheid. Bovendien kunnen u en uw (ex-)partner problemen en meningsverschillen bespreken en uit de wereld helpen. Dit zorgt voor een goede omgang in de toekomst.