OBS Beukenlaan
Image default
Hobby en vrije tijd

Schrijf jouw eigen verhaal

Een levensboek maken bij Bookadew. Ooit er bij stil gestaan om een dagboek om te zetten in een echt, mooi boek? Een exemplaar met een harde, een zachte of zelfs een genaaide kaft? Het is hier allemaal mogelijk.

Veel mensen schrijven hun gedachten op papier. De ene zet dit op een los blaadje, een ander heeft hier een speciaal dagboek voor. Echter het maken van een eigen boek, daar hebben veel mensen niet bij stil gestaan. Je moet er natuurlijk wel de tijd insteken, maar het resultaat zal verbluffend zijn.

 

Ga ook een levensboek maken bij Bookadew

Wanneer je iemand een mooi cadeau wilt geven, maar je weet niet precies wat, dan is deze website zeker interessant voor jou. Geef iemand een levensverhaal, helemaal zelf geschreven. Een fraaier cadeau kan je haast niet bedenken. Het leuke is dat je hier zelf een eigen draai aan kan geven. Je kan jouw verhaal bewerken met mooie foto’s en plaatjes. Op deze manier kan jij de gebeurtenissen van vroeger weer laten herleven.

Om een idee te krijgen hoe je het beste kan beginnen met het schrijven en vastleggen van een goed verhaal, dan is het lezen van deze website zeker aan te raden. Hier staan diverse tips op waaraan je moet houden om een mooi verhaal op papier vast te leggen.