Workshops voor alle leeftijden beleef je in Nijmegen

Ben je al bekend met leuke workshops bij DoeNijmegen? Hier is er voor ieder wat wils. Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor de hele familie? Dan is het een goed idee om een kijkje je te nemen naar de verschillende workshops en uitjes van DoeNijmegen. Er zijn in het aanbod heel wat verschillende workshops voor jong en oud. Wat dacht je bijvoorbeeld van een workshop improvisatietheater? Of is een workshop cupcakes maken meer je ding? Alle activiteiten worden begeleid door een professional. Er zijn ook verschillende workshops in Nijmegen die je kan combineren met een lunch of diner. Hebben jullie al een datum gevonden voor jullie familie-uitje? Dan reserveer je de activiteiten eenvoudig en snel online.

Maak je eigen glühwein of kies voor een van de andere workshops in Nijmegen

Heb je altijd al je eigen glühwein willen maken? Of wil je een andere activiteit voor een vrijgezellenfeest? Organiseer jij binnenkort een vrijgezellenfeest? Dan wil je natuurlijk een leuke dag beleven met een aantal activiteiten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een workshop glühwein maken? In deze workshops leer je in het hartje van Nijmegen alles over dit lekkere warme drankje en gaan jullie ook aan de slag om zelf glühwein te maken. De workshops bij DoeNijmegen zijn altijd combineerbaar met andere leuke activiteiten en verschillende eetformules. Je vindt in het aanbod verschillende arrangementen, maar je kan ook zelf een dag samenstellen. Plan dus snel samen met je vrienden een onvergetelijke dag en avond in Nijmegen voor de aanstaande bruid of bruidegom.

Leuke smartphone games en workshops in het hartje van Nijmegen

Nijmegen leent zich uitstekend voor een dag weg. Ben jij er al eens geweest? Een smartphone game is een unieke manier om vrienden, familie of collega’s beter te leren kennen. Bij DoeNijmegen ontdek je verschillende smartphone games voor jong en oud. Wat dacht je van een live versie ganzenbord? Of een escape spel door de stad? Je kan je smartphone game ook altijd combineren met unieke workshops en eetarrangementen in Nijmegen. Zo kan je bijvoorbeeld zelf een Bossche bol leren maken en deze opeten of je voeten onder tafel schuiven voor een 3 gangendiner. Je reserveert al je activiteiten en workshops in Nijmegen eenvoudig online. Per activiteit zie je ook altijd de duur en de prijs per persoon.