OBS Beukenlaan
Image default
Onderwijs

Zakelijk Engels cursus online

Bent u voor uzelf of collega’s op zoek naar een zakelijk Engels cursus van kwaliteit? Dan kunt u rekenen op de ervaring en doortastende aanpak van taleninstituut The Square Mile. Onze taaltrainingen zijn gericht op bedrijven in verschillende branches. We werken dan ook met trainers die zelf werkzaam zijn geweest in een bepaalde branche. Dit draagt bij aan de kwaliteit van de training, zodat u er daadwerkelijk iets aan heeft binnen uw functie. The Square Mile biedt vele opties als het aankomt op taalcursussen. Van de meest uiteenlopende talen, tot de mogelijkheid om uw training op afstand te volgen. Tijdens de corona crisis, kunt u zich bijvoorbeeld aanmelden voor een online bootcamp van 20 dagen.

Training op maat bij The Square Mile

Bij ons geen standaard taallessen, maar een training die tegemoet komt aan de taalkennis die u nodig heeft in de praktijk. Het doel van een zakelijke taaltraining is dat u effectiever kunt communiceren met  internationale collega’s, partners of klanten. Of u nu uzelf verstaanbaar wilt kunnen maken tijdens een vergadering, of foutloze e-mails wilt kunnen opstellen in technisch Engels. The Square Mile stelt uw training samen aan de hand van uw persoonlijke wensen. Ook als u kiest voor een training in een groep, wordt er rekening gehouden met uw situatie. Daarbij ontvangt u de begeleiding die u nodig heeft om tot de beste resultaten te komen.

Uw taaltraining geregeld van A tot Z

The Square Mile verzorgt taaltrainingen voor veel verschillende bedrijven door heel het land. Als u ons inschakelt om taalcursussen te komen geven, dan regelen wij het gehele proces. Van de inschrijvingen en intakegesprekken, tot het maken van een planning. Ook kijken we naar het huidige niveau van de cursisten, zodat zij een goede start maken en het juiste lesmateriaal aangeboden krijgen.

https://www.thesquaremile.nl/