OBS Beukenlaan
Image default
Woning en Tuin

De goedkoopste vloertegels

Consumenten kiezen er steeds vaker voor om in een outlet winkel te gaan winkelen omdat ze daar vloertegels goedkoopste kunnen vinden. De gewone bouwmarkten en winkels vinden ze te duur.

Gelijk hebben ze ook wel want een outlet winkel is vaak veel goedkoper dan een bouwmarkt of winkel. Als je naar een outlet winkel gaat is de kans heel groot dat je vloertegels goedkoopste vind en in de bouwmarkt of winkel is die kans veel kleiner. Vaak zijn de prijzen zo verschillend dat je afvraagt of het wel klopt omdat in de outlet winkel de prijzen zo laag zijn met vloertegels goedkoopste.

Een outlet winkel is vaak veel goedkoper omdat het een samenwerking heeft met de fabrikanten en kan zo heel goedkoop aan vloertegels komen. Vroeger vernietigden fabrieken alle vloertegels die na de productie overbleven alhoewel ze geen verlies maakten was het wel zonde. Een manier om er winst mee te maken was een samenwerking met outlet winkels. Alhoewel de outlet winkels vloertegels goedkoopste hebben is de voorraad wel beperkt. De fabrikanten verkopen immers alleen de overschot uit de productie van vloertegels. Het kan daarom zo zijn dat je niet altijd vind wat je zoekt in een outlet winkel. Gelukkig zijn er in Nederland meerdere outlet winkels waar je kunt zoeken naar vloertegels goedkoopste.