OBS Beukenlaan
Image default
Woning en Tuin

Inbouwspots

Spots worden geleverd met chromen afwerkingen, gesatineerd messing of wit, afhankelijk van uw plafondkleur. Ze zijn geweldig voor gebruik in badkamers waar ze de spiegel verlichten zonder te fel op andere oppervlakken zoals meubels en muren te schijnen, waardoor het moeilijk te lezen zou zijn terwijl je je klaarmaakt!

Gerichte inbouwspots inzetten als schijnwerper of objectverlichter

De inbouwspot is veelzijdig inzetbaar en zorgt voor extra licht bij bijvoorbeeld lezen of koken. Het kan ook worden gebruikt om bepaalde gebieden in uw huis te markeren die niet genoeg van de hoofdverlichtingsarmatuur krijgen, waardoor ze de aandacht krijgen die ze verdienen!

De juiste soort schijnwerpers kunnen de manier waarop uw huis aanvoelt en eruitziet veranderen, van het creëren van meer leefruimte tot het gemakkelijker maken van bepaalde gebieden voor onze ogen als het tijd is om te lezen voor het slapengaan. 2 fouten maken geen goed, maar 4 spaties wel!

Ben je op zoek naar badkamerspots, bekijk dan zeker eens ons assortiment armaturen die beschermd zijn tegen vocht.

Deze nieuwe producten maken het ook gemakkelijk op uw elektriciteitsrekening; met sommige verlichtingsstijlen die slechts ongeveer € 5 per stuk kosten (inclusief verzendkosten).

Lampgigant.nl is een familiebedrijf sinds 2011

  1. is een familiebedrijf dat al sinds 2011 hoogwaardige woning- en bedrijfsverlichting levert. Wij zijn gespecialiseerd in de levering van grote plafondlampen voor kamers met hoge plafonds, zoals omgebouwde schuur of kerken; deze typen vereisen bijzonder creatieve oplossingen omdat ze zich vaak op onhandige hoogten bevinden waar aanvragers iets nodig hebben dat zowel draagbaar als krachtig genoeg is om hun interieur goed te verlichten!

Er komt veel bij kijken om ervoor te zorgen dat elk project precies goed wordt: van het vinden van esthetisch aantrekkelijke ontwerpen.

Wanneer lampen nodig zijn voor hoge plafonds en gewelfde plafonds, is het belangrijk dat ze een lange val hebben, zodat lampen kunnen worden vervangen zonder dat er een steiger nodig is. Daarnaast is er de grootte – als u grote open gebouwen met een A-frame installeert, zorg er dan voor dat u verlichtingsarmaturen dienovereenkomstig bestelt!