OBS Beukenlaan
Image default
Dienstverlening

Schuldhulpverlening van A tot Z door dit bedrijf nabij Rotterdam

Schakel de hulp in van een professional in schuldhulpverlening in regio Rotterdam om op een effectieve manier uw schulden te verlichten of er zelfs helemaal vanaf te komen. Zo’n specialist is Modus Vivendi, een organisatie uit Zwijndrecht, nabij Rotterdam, die onder meer is gespecialiseerd in schuldsanering, schuldbemiddeling en andere vormen van schuldhulpverlening. Tevens bieden zij diverse opleidingen en cursussen aan op dit gebied, waardoor partijen beter voorbereid zijn op de situaties waar schuldenaren in terecht komen. Modus Vivendi zorgt voor mensen in de breedste zin van het woord. Dit betekent dat zij van A tot Z klaarstaan voor hun cliënten. Heeft u interesse in hulp bij de procedure van schuldsanering of een andere soort schuldhulpverlening in regio Rotterdam? Lees dan verder en bezoek hun website.

Altijd ondersteuning wanneer u het nodig heeft

Het minnelijk en wettelijk traject maken deel uit van de schuldsanering, een procedure die erop is gericht om op een eerlijke en effectieve manier schulden af te lossen. Aan beide trajecten zijn rechten, plichten en natuurlijk ook risico’s verbonden. Heeft u een bedrijf in Rotterdam of bent u een particulier uit deze regio die schuldhulpverlening wenst in het kader van schuldsanering? Modus Vivendi brengt u op de hoogte van het verloop van de procedure en bespreekt alle mogelijkheden en risico’s uitgebreid met u door. Middels een partnerschap op de lange termijn zorgen zij ervoor dat u altijd iemand in de buurt heeft die ondersteuning biedt in complexe situaties. Zo is er bijvoorbeeld ook een mogelijkheid voor budgetbeheer wanneer de schuldhulpverlening in regio Rotterdam niet effectief genoeg is gedurende het proces van schuldsanering.

Plan een intake in

Neem contact op met de specialisten van Modus Vivendi om de opties voor u te bespreken. In een intakegesprek wordt dan uw situatie nauwgezet in kaart gebracht. Hoe zijn de schulden ontstaan? Wat is uw huidige financiële situatie? Wat moet u doen om van de schulden af te komen? Deze en vele andere vragen staan centraal in het begintraject. Ontdek wat Modus Vivendi uit Zwijndrecht voor u kan betekenen.