OBS Beukenlaan
Image default
Dienstverlening

Airbnb servicekosten terugvragen

Airbnb heeft een verdienmodel, en een deel daarvan is dat zij elke boeking extra servicekosten in rekening brengen. Deze vergoedingen kunnen variëren en het bedrag is afhankelijk van verschillende factoren. Nou zijn servicekosten op zich niet zo’n probleem, alleen Airbnb vraagt niet alleen aan jou als consument servicekosten, maar ook aan de verhuurder. Dat mag niet! Volgens de rechtbank amsterdam. 

De kosten die u heeft betaald aan Airbnb zijn daarom dus onterecht! U heeft het volledige recht om deze gemaakte kosten volledig op Airbnb te verhalen. 

Misschien had u er al van gehoord, maar voor mij was het nieuw. Maar het blijkt dat er op het moment erg veel te doen is omtrent de servicekosten van Airbnb.

Zo is er ook al op internet veel tractie, een groot aantal bloggers heeft het opgepakt en verteld je meer over jouw servicekosten terugkrijgen. Zoals:

 

Ook jij kunt dus je Airbnb servicekosten terugvragen! Als je de blogs leest van bovenstaande bloggers vind je er snel een aanbieder die jou kan helpen om de kosten terug te krijgen. En geen zorgen, dat kost je niks. Je draagt alleen een klein deel van het bedrag dat jij terugkrijgt af aan de partij die jou ondersteunt.

Daarbij werken ze ook nog op basis van no cure no pay. Wordt de zaak gewonnen door airbnb, dan heb je er nog geen kosten aan gemaakt, want dan betaal je ook niks. Het is namelijk niet zo dat zij met een druk op de knop het geld direct op jouw rekening kunnen storten. Er moet een rechtzaak worden opgezet tegen Airbnb, dat is al in volle gang en jij kunt je door je in te schrijven je hier makkelijk bij aansluiten (daar hoef je niet voor naar de rechtbank ;).