OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

Met hypnotherapie Den Haag weer verder in uw leven

We hopen altijd dat ons leven zonder al te veel problemen zal verlopen. Dat we gezond blijven en ook mentaal steeds even fit blijven. Helaas geldt dat niet voor iedereen. Ook u kunt te maken krijgen met een heftige gebeurtenis in uw leven. Ook u kunt een trauma oplopen of een angst ontwikkelen. Soms heeft het te maken met iets uit uw kindertijd, maar dat hoeft niet. Met hypnotherapie Den Haag gaat u onderzoeken wat er nu precies onderhuids speelt.

Doordringen tot uzelf

In sommige situaties verdringen we wat we hebben meegemaakt, stoppen we weg wat we echt voelen. Soms kunnen we er simpelweg niet bij, maar vaak willen mensen absoluut niet nog een keer die pijn voelen die ze toen hebben gevoeld. Hoe moeilijk ook, dat is soms helaas wel de enige methode om hieruit te komen. Met hypnotherapie Den Haag gaat u eerst door een dal, om daarna weer bergen te kunnen beklimmen.

Inside out

EMDR Den Haag is zo’n methode die u heel diep laat voelen. Deze methode heeft al vaak bewezen zeer effectief te zijn bij bijvoorbeeld PTSS (posttraumatische stressstoornis). Ja, u krijgt herbelevingen. Ja, u moet even door een zure, pijnlijke, verdrietige appel heen. Maar daarna gloort er volop licht aan de horizon. Want dat pijnlijke plekje wil niet continu weggestopt worden, maar heeft aandacht nodig.

Eigen verdriet of getuige van iets vreselijks

We hebben het nu over iets wat 100% over u persoonlijk gaat. Maar u kunt ook getuige zijn van een vreselijk ongeluk of van een ramp waarbij veel slachtoffers vielen. Waar u dacht na een tijdje weer gewoon uw leven op te kunnen pakken, blijft er soms een beschadigd deel in u over. EMDR Den Haag krijgt dat boven water. Daar ligt de basis om weer helemaal gelukkig te worden.

https://transformatie.nu/