OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

Staalconstructiebedrijf Molenschot: dé partner als het om bedrijfspandenbouw gaat

Veel zakelijke panden worden tegenwoordig van staal gemaakt, maar in sommige gevallen is het slimmer om te kiezen voor hout of beton. Bij dat laatstgenoemde materiaal staan we even stil. Beton is een steenachtig materiaal dat door mensen wordt gemaakt, oftewel het is kunstmatig en niet natuurlijk. Beton dat vandaag de dag wordt gebruikt bestaat uit cement en een of meerdere soorten toeslagmaterialen zoals grind, steenslag of zand. Cement is hierbij het bindmiddel. Als de korrelgrootte van het gebruikte zand of grind varieert ontstaat het beste beton. De korrels kunnen elkaar aanvullen waarbij de mix uithardt tot stevig, standvastig en duurzaam beton. Het uitgeharde mengsel kan vervolgens niet meer oplossen in water. Beton is relatief goedkoop, het is makkelijk te maken én het biedt veel flexibiliteit tijdens het bouwen.

Een bedrijf dat veel expertise en ervaring heeft op het gebied van bedrijfshal bouwen is Molenschot. In de jaren ’90 van de vorige eeuw gestart als eenmanszaak is Molenschot uitgegroeid tot een van de grote constructiebedrijven voor de Belgische en Nederlandse markt. Molenschot is veelzijdig. Dit zijn veelvoorkomende werkzaamheden van het Molenschot team:

  • het realiseren van een complex met meerdere, moderne hallen die direct klaar zijn voor gebruik;
  • het restylen van een autogarage of andere showroom, eventueel inclusief kantoor;
  • aan een bestaande productiehal een tweede bedrijfsruimte bouwen.

Over het dienstenpakket dat Molenschot levert, lezen we op https://www.molenschot-industriebouw.nl/: “ (…) Staalconstructie bedrijf Molenschot biedt een totaalpakket aan: ontwerp en bouw of restyling van een bedrijfsruimte. Samen met onze architect zoekt u naar de gepaste formule op maat van uw budget. Vervolgens voert een bedreven ingenieur de constructie uit. We volgen zelf het hele proces zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. (…) “ Dit klinkt u waarschijnlijk als muziek in de oren, ons in ieder geval wel!

Om in contact te komen met Molenschot kunt u mailen naar info@molenschot.com of bellen met +32 (0) 14 82 94 94.

https://www.molenschot-industriebouw.nl/