OBS Beukenlaan
Image default
Zakelijke dienstverlening

Dit kan je bereiken met een medewerkerstevredenheidsonderzoek van dit bedrijf

Verspreid een medewerkerstevredenheidsonderzoek onder de werknemers om te achterhalen hoe zij denken over hun huidige baan bij jouw bedrijf. Solkie is een onderzoeksbureau uit Leusden die voor bedrijven in diverse sectoren werknemerstevredenheidsonderzoeken maakt die aansluiten om de vraag die zij willen achterhalen.

Hoe wordt een medewerkerstevredenheidsonderzoek gemaakt?

Door in gesprek te gaan met de experts van Solkie gaan jullie samen kijken wat het doel van het medewerkerstevredenheidsonderzoek is. Het werknemerstevredenheidsonderzoek, hoe een MTO-onderzoek ook wel genoemd wordt, heeft bij dit bedrijf het uiterlijk van een enquête. Door het invullen van de vragenlijst die door hen gemaakt is voor jouw bedrijf, krijg je binnen een korte periode een duidelijk overzicht van de resultaten. Aan de hand van de resultaten geven de experts objectieve en actuele informatie hoe je een knelpunt kan oplossen binnen jouw bedrijf. Door de resultaten te bespreken met de werknemers, kunnen jullie samen kijken naar wat de mogelijkheden zijn om het te verhelpen. Het is namelijk niet nodig om als directie altijd het probleem om te lossen. Vaak genoeg hebben medewerkers hele goede ideeën hoe dingen beter kunnen verlopen. Door het geven van deze mogelijkheden bouw je een band van vertrouwen op met je werknemers. Gemiddeld duurt het invullen van de vragenlijst zo’n vijf minuten per maand. Het onderzoeksbureau is van mening door maandelijks een tevredenheidsonderzoek uit te voeren je grondig kan analyseren of de oplossingen bijdragen aan de werksfeer en de motivatie van de werknemers. Hoe beter de motivatie en de werksfeer is, hoe meer werk er verzet wordt op de bedrijfsvloer. Tevens neemt de werkdruk af.

Vraag een gratis demo aan

Ben je benieuwd hoe Solkie een medewerkerstevredenheidsonderzoek voor jouw bedrijf maakt? Neem dan vrijblijvend contact met hen op. Zij nodigen je graag uit om een keer langs te komen en in gesprek te gaan met een van hun experts. Achterhaal met een werknemerstevredenheidsonderzoek wat je medewerkers vinden en zorg voor een positieve verwerking van de uitslagen.