OBS Beukenlaan
Image default
Zakelijke dienstverlening

Laat dit calculatiebureau een overzichtelijke MJOP opstellen

Een ervaren calculatiebureau kan erg belangrijk zijn om uw bouwproject tot een goed einde te brengen. Het is daarom erg verstandig om de specialisten van DDC Consulting in te schakelen wanneer u zelf weinig tot geen verstand hebt van bouwcalculaties. Deze experts hebben hier wel erg veel ervaring mee, waardoor zij deze belangrijke taak graag voor u uit handen nemen. Het uitvoeren van bouwcalculaties is echter niet het enige wat deze specialisten voor u kunnen betekenen. Zij zijn namelijk ook uitstekend in staat om een meerjarenonderhoudsplanning voor u op te stellen, hiermee bent u de komende jaren uitstekend op de hoogte van de komende onderhoudswerkzaamheden aan uw pand en de kosten hiervan. Een andere dienst van calculatiebureau DDC Consulting is het voeren van contractbesprekingen en prijsonderhandelingen met aannemers, zodat u een zo gunstig mogelijk contract kunt afsluiten. U weet met behulp van de specialisten van DDC Consulting dat u te allen tijde de gunstigste voorwaarden krijgt voor uw bouwproject.

De onderdelen van een meerjarenonderhoudsplanning

Indien u nadenkt over het inschakelen van dit calculatiebureau voor het opstellen van een gedegen meerjarenonderhoudsplanning, is het wel handig om te weten wat een MJOP eigenlijk is. Het is een plan op de lange termijn, waarin duidelijk staat beschreven wanneer en welk onderhoud moet plaatsvinden aan uw pand. De werkzaamheden aan het dak, de gevel en het trappenhuis staan hier bijvoorbeeld in beschreven. Vaak hoort een begroting en een conditiemeting ook in een meerjarenonderhoudsplanning. Het geeft dus een duidelijk overzicht in de komende werkzaamheden en de kosten hiervan. Het is dus erg handig voor een Vereniging van Eigenaars.

Ontdek de diensten van deze specialist

Wilt u dit calculatiebureau inschakelen maar wilt u allereerst meer weten over de werkzaamheden naast het opstellen van een meerjarenonderhoudsplanning? Neem dan gerust contact op met deze specialisten en stel uw vragen. Zij voorzien u graag van passende antwoorden zodat u een weloverwogen keuze kan maken of u hen wel of niet bij uw bouwproject betrekt. Het is wellicht wel goed om te weten dat zij u beter van dienst kunnen zijn als u hen in een vroege fase van het project al inschakelt.