OBS Beukenlaan
Image default
Gezondheid

Sterker in je schoenen staan met faalangsttraining

Denk je dat de juiste faalangsttraining jou verder kan helpen? Ben je bijvoorbeeld bang om fouten te maken? Dit kan grote invloed hebben op jouw kunnen, en dat moet stoppen. Onze training is hierop gericht. Dit proberen we te bereiken met persoonlijke aandacht. Dit staat namelijk al jarenlang hoog in het vaandel. Door deze jarenlange ervaring weten wij jou ook goed te helpen. Jouw faalangst gaan we tot op de bodem uitzoeken. Dit doen we door de kern van het probleem te identificeren en op te lossen. Dit doen we door met positiviteit aan jouw onzekerheden te werken. Als gevolg merk je de invloed die deze faalangsttraining hebben in jouw dagelijks leven.

Is deze faalangsttraining wat voor mij?

Deze faalangsttraining is het meeste aan te raden wanneer je verschillende klachten ervaart. Lukt het je bijvoorbeeld niet om gefocust te blijven? Raak je de draad vaak kwijt wanneer je een verhaal vertelt of iets presenteert? Of ben je juist bang een onherstelbare fout te maken? Black-out komen ook vaak voor bij mensen met faalangst. Wanneer je een of meerdere problemen hierbij herkent, is deze faalangsttraining geschikt voor mij? Deze blokkades hebben namelijk een oorzaak. Het is belangrijk deze te onderzoeken en op te lossen samen met een professional. Zo wordt het geen verdere belemmering in jouw leven.

Welke onderwerpen komen aan bod?

Tijdens een faalangsttraining worden verschillende onderwerpen besproken. Zo gaan we jouw eigen ambities en persoonlijke waarden ontwikkelen. Bovendien wordt het omgaan met spanningen en emoties aangekaart. Tevens hoort hier het leren ontspannen en jouw hoofd leegmaken bij. Omgaan met lastige situaties wordt daarom makkelijker. Als resultaat kan een faalangsttraining veel bieden. Zo voel je je zekerder en sterker. Als gevolg durf je jezelf een beetje uit te dagen af en toe. In het dagelijks leven is het belangrijk je ook weer te kunnen ontspannen. Deze doelen worden uiteraard in lijn gebracht met jouw persoonlijke doelen.