OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

Winterkilootjes eraf? Zo doe je dat

Het is eigenlijk heel erg normaal, dat je in de winter iets aankomt. Dat is namelijk een natuurlijke reactie van ons lichaam op het koudere weer. Het is alleen soms lastig om die kilootjes daarna weer kwijt te raken. Heb jij daar ook last van? Dat is menselijk en niets om voor te schamen. Gelukkig zijn er manieren om snel die paar kilootjes kwijt te raken. Lees hier hoe je dat doet.

Vasten

Het klinkt simpel en dat is het ook. Is het makkelijk? Voor sommige mensen wel. Elke week een dagje niet eten kan jouw lichaam al snel terugbrengen naar het oude niveau. Zorg er wel voor dat je jouw gezondheid in de gaten houdt. Niet voor iedereen werkt dit.

Eiwitshake en sporten

Heb je niet zoveel zin om minder te eten? Voor een paar kilootjes is dat best begrijpelijk. Het lijkt niet zo noodzakelijk. Het zijn wel verraderlijke kilootjes, voor je het weet ben je na een paar jaar acht kilo aangekomen. Niet zo tof, toch? Wil je toch hetzelfde blijven eten? Dan kun je kiezen voor sporten in combinatie met een shake en een voedingsschema op maat met het aantal calorieën dat je normaal eet. Als je niet afvalt, dan heb je in ieder geval wat meer spierweefsel in plaats van vet. Dat zorgt er dan wel mooi voor dat alles er wat beter uitziet. Ook fijn! Om resultaat te zien en af te vallen moet je wel regelmatig sporten.

Minder eten

Is een eiwitshake ook niet wat je wil? Dan kun je er ook voor kiezen om even toch wat minder te eten. Blijft het lastig om het snaaien te weerstaan? Maak er dan gewoonte van om voor het eten een groot glas water te drinken. Je zult merken dat je zo minder hongergevoel hebt. Wat ook kan helpen is om meer groentes te eten. Hierdoor raak je namelijk snel verzadigd. Zo heb je een voller gevoel en minder trek in snaaien.

Tijdens deze periode van minder eten is het wel belangrijk dat je iets binnenkrijgt. Je kunt overwegen voor diet support powder te gaan. Dit helpt jou in des te sneller weer in shape te komen.

https://kossonutrition.nl/product/los-voedingsschema-op-maat/