OBS Beukenlaan
Image default
Beauty en verzorging

Hoe Polygel aanbrengen als een pro – stap voor stap handleiding 

Bent u op zoek naar de perfecte set nagels? Het bereiken van een glanzende en vlekkeloze afwerking, met aangepaste lengte en vorm kan lastig zijn. Maar maak je geen zorgen – polygel is hier! Het is eenvoudiger en sneller aan te brengen dan traditionele acryl- of gelsystemen en zal je helpen om je nagelervaring te verbeteren. In deze post geven we stap-voor-stap instructies over hoe je Polygel correct gebruikt, zodat je moeiteloos professioneel uitziende resultaten behaalt. Klaar? Laten we beginnen!

Bereid je nagels voor door je nagelriemen te vijlen en terug te duwen

Elke schoonheidsroutine moet beginnen met het voorbereiden van uw nagels, een belangrijke stap die u kan helpen het mooie eindresultaat te bereiken dat u wenst. Begin met het vijlen van je nagels in één richting om ze snel glad te maken. Als je klaar bent, gebruik je een nagelriem duwer of een stokje om je nagelriemen voorzichtig terug te duwen voor een frissere, netter uitziende nagelvorm. Dit eenvoudige proces helpt uitdroging rond de nagelbedden te voorkomen, zodat je de polygel goed kunt aanbrengen en een langdurig resultaat kunt bereiken. Als je de tijd neemt om je nagels goed voor te bereiden voordat je ze kleurt of ontwerpt, heb je de perfecte basis voor een prachtige manicure.

Breng een basislaag aan om je nagels te beschermen tegen vlekken

Het aanbrengen van een base coat bij een manicure is een essentiële stap om je nagels te beschermen tegen vlekken. De base coat vormt een laag die de nagel beschermt tegen pigmentverzadiging van donkere nagellakken, dus als je hem eraf haalt, zitten er geen gênante vlekken op je nagels. Hij zorgt ook voor een gladder oppervlak binnen de manicure, waardoor deze er professioneler uitziet met gelijkmatige lijnen en minder vlekken. Naast het basisdoel van de base coat kunnen ze ook helpen de hechting te vergroten en het uiteindelijke resultaat levendiger te maken door extra glans toe te voegen aan je afgewerkte ontwerp. Of u nu thuis uw eigen manicure doet of een professionele service laat uitvoeren, zorg ervoor dat u deze belangrijke stap nooit overslaat. 

polygelshop.nl

Breng Polygel aan op elke nagel – gebruik een penseel of applicator voor precisie

Het aanbrengen van Polygel op elke nagel kan een tijdrovend en vervelend proces zijn, maar het is noodzakelijk voor een verzorgd uiterlijk. Om het meeste uit dit proces te halen, is het belangrijk om een penseel of applicator te gebruiken om het product nauwkeurig aan te brengen. Zo weet je zeker dat alle oppervlakken van de nagel gelijkmatig worden bedekt zonder dat er te veel product wordt gebruikt. Bovendien helpt het gebruik van een applicator onhygiënisch vingercontact met het product te voorkomen en leidt het tot betere algemene resultaten.

Verzegel de Polygel met een top coat en hard opnieuw uit

Het verzegelen van Polygel met een top coat is een belangrijke stap in het proces om mooie, duurzame nagels te creëren. Na gebruik van de UV- of LED-lamp om de Polygel uit te harden, breng je een dunne laag top coat aan voor een extra laag bescherming en meer glans. Nogmaals uitharden zorgt ervoor dat de top coat stevig uithardt en niet wegspoelt wanneer handen ondergedompeld worden in water of wanneer ze in contact komen met andere oppervlakken. Met deze extra beschermingslaag kun je met een gerust hart een aantal weken pronken met je prachtig bewerkte nagels zonder je zorgen te hoeven maken over chippen en beschadiging. 

Bron: polygelshop.nl