OBS Beukenlaan
Image default
Beauty en verzorging

Jouw salon voorzien van natuurlijke producten waarmee je als schoonheidsspecialiste kan uitpakken

Wil je als schoonheidsspecialiste gebruikmaken van natuurlijke producten in jouw salon, maar heb je nog geen idee welk merk het beste scoort in prijs-kwaliteitsverhouding? Dan is dit blogartikel zeker interessant voor jou. Hier maak je namelijk kennis met de producten van het merk/bedrijf Rawa Secrets. Het was Joanne Vogelenzang die met het nieuwe Nederlandse cosmeticamerk op de proppen kwam. Dat deed ze omdat het enerzijds een passie is van haar, maar anderzijds wou ze een ‘eerlijk’ merk op de markt brengen. Dat betekent dat je de juiste prijs betaalt voor cosmetica- en verzorgingsproducten van hoge kwaliteit. Het viel haar namelijk op dat de kostprijs voor het ontwikkelen van zulke producten vaak niet in verhouding stond met de uiteindelijke consumentenprijs.

Een merk met een correcte prijs-kwaliteitsverhouding

Of je de producten nu zelf als schoonheidsspecialiste wil gebruiken in je salon of je verkoopt ze door aan je klanten, je scoort er sowieso mee en dat heeft verschillende redenen. Ten eerste zijn de producten opgebouwd uit verschillende, natuurlijke bestandsdelen. Denk maar aan Parel extract, Argan Olie, Aloe Vera, Purple Orchid en zo veel meer. Ten tweede zijn de producten verkrijgbaar aan zeer lage prijzen. Daardoor is het voor jezelf geen grote kost, maar je kan het ook aan een voordelige prijs doorverkopen aan je klanten en toch een interessante winstmarge voor jezelf overhouden. Duik dus zeker eens in het aanbod aan producten van Rawa Secrets.

Neem contact op met de organisatie voor meer informatie over de producten

Als je als schoonheidsspecialiste interesse hebt in de natuurlijke producten van Rawa Secrets om te gebruiken of te verkopen in je salon, klik dan door naar de website van het bedrijf. Je vindt er al een heleboel informatie terug over de producten. Je kan de medewerkers van het bedrijf ook contacteren indien je specifieke vragen hebt.