OBS Beukenlaan
Image default
Kinderen

pampertaart

Een baby is voor velen natuurlijk het mooiste geschenk dat er is. Zo’n klein wondertje dat geboren wordt. Ken je iemand die binnenkort moet bevallen of die misschien net is bevallen? Dan is het leuk om een kado te geven bij de babyshower of tijdens het kraambezoek.

Creatief en leuk kado

Een pampertaart is een super creatief en leuk kado om te geven. Het is een kado dat eigenlijk altijd wel goed van pas komt en dat op zoveel verschillende manieren kan worden gemaakt. De basis van de taart is geheel gemaakt van pampers, in een hoge toren, een brede lage taart of een vierkante taart. Het is allemaal mogelijk, want je kan zo creatief mogelijk zijn als je zelf wilt. Als je zelf niet zo’n knutsel fanaat bent is dat helemaal niet erg, een pampertaart is namelijk ook in z’n geheel te koop. Ze zijn er in allerlei maten, thema’s en kleuren. Zo is er voor iedere aanstaande moeder een leuke taart bij.

 

Hoe ziet een pampertaart eruit?

Een pampertaart is te koop in allerlei soorten en maten, maar ze hebben wel dezelfde opbouw. De basis van de taart is altijd gemaakt van tientallen luiers die zijn opgedeeld in verschillende lagen. Dit maakt dat het op een taart lijkt. Dit kan in een ronde vorm met meerdere lagen zijn of juist een simpele vierkante taart, zelfs in de vorm van een wieg of auto verkrijgbaar. Zo’n pampertaart heeft natuurlijk ook versieringen. Op de taart zitten dan een aantal kleinigheidjes, zoals een slabbetje, knuffeltje, speentje, flesje of schoentjes. Het is een super origineel kado om te geven dat vaak goed van pas komt. Het zijn artikelen die kersverse ouders goed kunnen gebruiken. Zo’n pampertaart kan ook helemaal zelf ontworpen worden, stiekem nog leuker. Er zijn verschillende thema’s verkrijgbaar, dus er kan een taart worden gekozen die geheel bij het nieuwe gezinnetje past. Het is een origineel, creatief en super leuk kado!

https://geboortegift.be/kraamcadeau/pampertaart/