OBS Beukenlaan
Image default
Dienstverlening

Alle Rommel Opgeruimd, voor het snel en vakkundig ontruimen van woningen

In Hillegom, aan de Hyacintenlaan nummer 8, is het bedrijf Alle Rommel Opgeruimd gevestigd. Het werk van dit familiebedrijf bevat het leeghalen en ontruimen van alle type woningen en om verschillende redenen, zoals een huis ontruimen na overlijden.

Het werkgebied van Alle Rommel Opgeruimd bestaat uit Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland en zelfs Gelderland. Tijdens een ontruiming van een woning of appartement wordt er gebruik gemaakt van witte vrachtwagens en dichte containers. Dit om zo discreet mogelijk te zijn. Dus geen reclame op de vrachtwagen of een hele opvallende opdruk en geen open container waarin de spullen van een dierbare open en bloot komen te liggen. Van te voren haalt u alle spullen die u zelf wilt bewaren of van waarde zijn zelf uit de woning. Dan is het tijd voor het team van Alle Rommel Opgeruimd om aan de slag te gaan. De achtergebleven spullen die nog in goede staat zijn worden naar een kringloopwinkel of het Leger des Heils gebracht, zodat deze kunnen beginnen aan een tweede leven. Niet herbruikbare spullen zoals vloerbedekking, gordijnen en andere zaken worden door het team naar een Milieustraat in de buurt gebracht.

Alle Rommel Opgeruimd verzorgt, naast het ontruimen van een woning na overlijden, ook nog andere zaken voor u:

  • Opknappen van een tuin
  • Vernietigen van een archief
  • Expatservice
  • Ontruimen van zolders, kelders en bergingen
  • Overplaatsing naar een verzorgingstehuis

Iedere woning wordt door het team keurig netjes achtergelaten

Wanneer een huurwoning leeg achtergelaten moet worden gelden er andere regels dan bij een koopwoning. Vlak voor de oplevering wordt de woning namelijk geïnspecteerd door de huurbaas of woningbouwvereniging. Bij veel huurwoningen moeten de gordijnen en de gordijnrails en de vloerbedekking of laminaat verwijderd zijn en alle gaatjes in de muur moeten gedicht zijn.

Bezemschoon opleveren van een huurwoning na overlijden of verhuizing naar een verzorgingstehuis kunt u ook prima overlaten aan de toppers van Alle Rommel Opgeruimd. Ze kennen de eisen waar aan voldaan moet worden en zorgen dat de gehele woning keurig achtergelaten wordt.

https://www.allerommelopgeruimd.nl/