OBS Beukenlaan
Image default
Dienstverlening

Als alleenstaande op vakantie dankzij de single reizen van deze aanbieder

Als alleenstaande (ouder) kan het soms heel lastig zijn om op vakantie te gaan. Wil je alleen of samen met de kinderen? Wanneer de kinderen meegaan, gaan ze het dan wel naar hun zin hebben? En als de kinderen niet meegaan, wil ik dan wel echt alleen op vakantie gaan? Het zijn allerlei vragen die zomaar door je hoofd kunnen spoken als je voor het eerst denkt aan een vakantie als alleenstaande. Gelukkig zijn er reisorganisaties, waaronder One2gethertravel, die single reizen een stuk bereikbaarder en prettiger hebben gemaakt. De single reizen die je bij deze aanbieder kunt boeken kun je volledig naar je eigen wensen aanpassen; wil jij bijvoorbeeld veel onder de mensen zijn, dan ga je mee op de groepsexcursies. Heb je meer behoefte aan tijd voor jezelf, dan kun je jezelf rustig terugtrekken.

Wat is er allemaal mogelijk op recreatief gebied?

Bij One2gethertravel heb je een ruime keuze wanneer je als alleenstaande op zoek bent naar een mogelijkheid om vakantie te vieren. De single reizen zijn bijvoorbeeld perfect voor alleenstaande ouders die hun kinderen een leuke vakantie willen bieden, maar zelf ook willen genieten van de rust en de omgeving. Ben jij actief ingesteld en wil je graag iets avontuurlijks doen tijdens je vrije week? Er zijn ook verschillende single reizen beschikbaar die actief zijn, waaronder skivakanties en ‘kidscruises’ waarbij je deel kunt nemen aan verschillende activiteiten. Je ziet, bij One2gethertravel is er voor iedere alleenstaande (ouder) een prachtige vakantie beschikbaar. Heb je geen kinderen en wil je kijken of single reizen wat voor jou zijn? Ook dan heb je ruime keuze uit bijzonder mooie bestemmingen in zowel Europa als daarbuiten. Je maakt het zo luxe of actief als jij zelf wilt!  

Vraag advies als je jouw ideale vakantie nog niet voor ogen hebt

Weet je niet zeker welke vakantie of reis bij jou past? De deskundige medewerkers van One2gethertravel denken graag met je mee. Neem contact met ze op en bespreek jouw droomreis.