OBS Beukenlaan
Image default
Eten en drinken

Boodschappen online bestellen bij Coop Supermarkten

Als je geen zin of mogelijkheid hebt om naar de winkel te gaan, kan het slim zijn om te kiezen voor het online bestellen van je boodschappen. Dit kun je doen bij een winkel zoals de Coop. Deze boodschappen kun je op halen in de winkel zelf of je kunt er voor kiezen om ze te laten bezorgen. Je kunt je boodschappen alleen laten bezorgen als je meer dan €40,- hebt uitgegeven.

Geen winkel door lopen

Het lopen door een winkel om je boodschappen bij elkaar te zoeken kost veel tijd. Niet iedereen zit hier op te wachten. Dit komt omdat het vaak heel erg druk is in een grote supermarkt. Om deze drukte te vermijden kun je bij de Coop online je boodschappen bestellen. Door ze online te bestellen kun je ze ophalen in de winkel zonder dat je de hele winkel door hoeft. Dit kan je een hoop tijd schelen.

Er zijn ook veel mensen die er niet van houden om in een drukke winkel boodschappen te doen. Om dit te voorkomen kun je online je boodschappen bestellen en op die manier er voor zorgen dat niet alleen maar naar de winkel hoeft om je boodschappen op te halen. Zo heb je geen last van de drukke gangpaden in de winkel.

Online bestelde boodschappen laten bezorgen

Als je online je boodschappen bestelt is het ook mogelijk om deze te laten bezorgen. Dit is natuurlijk ideaal voor als je niet in staat bent om naar een winkel te gaan. De Coop zorgt er voor dat je zonder problemen je boodschappen bezorgd krijgt.

Als je om 11:00 je boodschappen bestelt hebt, staan deze de volgende dag op het eerstvolgende bezorgmoment voor je klaar. Als dit bezorgmoment vol zit, wordt het natuurlijk het bezorgmoment daarna.

Niet elk filiaal van de Coop heeft hetzelfde assortiment. Daarom kun je voordat je bestelt een filiaal invullen. Zo kun je zien wat er aanwezig is in het filiaal en wat niet. Dat kan je een hele hoop tijd besparen. Ook kun je op die manier de actuele prijzen van een product zien.