OBS Beukenlaan
Image default
Dienstverlening

De Dakmakers houden uw dak goed in de gaten!

U woont naar volle tevredenheid in uw huis. Het is groot genoeg. De inrichting is volledig naar uw smaak. En u heeft een veilig dak boven uw hoofd. Dat laatste kan helaas zomaar veranderen. Een stevige storm, wolkbreuk of blikseminslag kan een dak in een paar seconden behoorlijk beschadigen. Als dit u overkomt, kunt u voor het benodigde dakonderhoud rekenen op De Dakmakers.

Onderhoud voorkomt grote schade

Om heel ernstige schade in de toekomst zoveel mogelijk te voorkomen, is het zinvol uw dak met enige regelmaat te laten controleren. Graag maken we u attent op het dakonderhoud-abonnement van De Dakmakers. Als u zich aanmeldt, bent u verzekerd van een jaarlijkse inspectie, inclusief reiniging en kleine reparaties. Indien nodig wordt direct preventief onderhoud verricht. Na afloop van de werkzaamheden krijgt u een uitgebreid en duidelijk overzicht overhandigd. Hierin kunt u lezen wat de actuele staat van uw dak is en wat De Dakmakers precies gedaan hebben op uw dak. 

Modern bedrijf met ouderwets goede service

Dakservice van De Dakmakers is échte service. Als de dakdekkers van deze firma een dak op gaan zijn dit in ieder geval basiswerkzaamheden die verricht worden:

-een controle op waterdichtheid; -een volledige inspectieronde waarbij gelet wordt op alle naadverbindingen, rand-aansluitingen, expansievoegen en de dakbedekking; -indien sprake is van een aansluiting op een lichtkoepel of schoorsteen dan wordt die ook goed gecheckt; -het dak wordt helemaal schoongemaakt; -kleine reparaties worden, indien noodzakelijk, direct uitgevoerd; -na afloop wordt een overzichtelijk inspectierapport opgesteld. 

Als u nog geen klant bent bij De Dakmakers is het aan te raden online verschillende beoordelingen te bekijken van huidige klanten. Hierbij worden cijfers gegeven betreffende orde en netheid, kwaliteit, informatieverstrekking, communicatie, afhandeling reparatie of onderhoud, termijn afspraak maken en totaal oordeel. Als alle beoordelingen in ogenschouw worden genomen, is het gemiddelde cijfer een indrukwekkende 8,8! Met deze waardering zijn De Dakmakers zeer tevreden en ze hopen u als nieuwe klant snel te mogen ontmoeten.

http://www.dakmakers.nl/