OBS Beukenlaan
Image default
Dienstverlening

Dé Glazenwasser van Rotterdam

Als je geluk hebt zijn het een paar ramen, maar je hebt ook huizen die alleen maar uit glas bestaan. Hoe veel ramen je ook hebt, je ontkomt er niet aan dat ze ook gewassen moeten worden. Dit kan je natuurlijk zelf doen op de begane grond, maar wanneer je op een ladder moet gaan klimmen wordt het al een stukje gevaarlijker. Daarom dat veel mensen er ook voor kiezen om voor een paar tientjes per jaar de ramen een aantal keer te laten wassen! Wil je een glazenwasser langs laten komen en heb je een twee-onder-een-kap woning dan ben je per keer zo rond de €30,- euro kwijt. En dat is een prima bedrag om het te laten doen. Wanneer je het zelf doet krijg je het daarnaast nooit zo schoon en streepvrij als wanneer een professionele glazenwasser dit doet met Osmosewater.

Sense Schoonmaak specialisten

Als je op zoek gaat naar een glazenwasser dan heb je een groot aanbod aan bedrijven waar je uit kunt kiezen. Van grote bedrijven met 100 man in dienst tot de ZZP’er die in zijn eentje goed werk levert. Afhankelijk van je wensen kan je hierin een keuze maken. Wij adviseren wel altijd goed te kijken naar de referenties en reviews van een bedrijf. Je vertrouwt iemand namelijk in je huis en geeft door wanneer je wel of niet thuis bent. Het is daarom fijn om te weten of een partij betrouwbaar is of niet. Zelf raden wij Sense Schoonmaak uit Rotterdam aan. De reviews spreken over ‘de gezelligste glazenwasser uit Rotterdam’ en ze scoren een 4,9/5,0.

Diensten in Rotterdam

Sense Schoonmaak is voornamelijk gespecialiseerd in glasbewassing en kantoorschoonmaak. Diensten die hieronder vallen zijn voor particuliere opdrachten bijvoorbeeld: zonnepanelen schoonmaken, dakkapellen reinigen, goten leeghalen/reinigen, rolluiken reinigen en dan uiteraard glasbewassing. Bij kantoorschoonmaak kun je denken aan: facilitaire voorzieningen schoonmaken, bureaus schoonmaken, kantines netjes houden etc. Grote bedrijven besteden dit uit bij bedrijven als Sense Schoonmaak zodat ze dit niet zelf hoeven te doen en de werkvloer netjes houden.

 

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Ben je benieuwd wat het kost als Sense bij jou langs komt? Op hun website is er de mogelijkheid om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Je geeft dan je adres door en omschrijft de opdracht en vervolgens kijkt Sense via Google Maps wat de opdracht ongeveer gaat kosten. Heb je hier nog vragen over? Neem dan contact met ze op.