OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

Een optimale bescherming voor een langere levensduur

Je hebt net een nieuw pand gekocht voor je bedrijf, of het is tijd voor een opfrisbeurt in het bestaande pand. Hierbij kom je erachter dat vloer niet geschikt is voor de gewenste afwerking dankzij de vele oneffenheden. Anhydriet vloer egaliseren is zeer belangrijk voor de levensduur van de vloer, na de behandeling kun je de vloer afwerken naar eigen wens. De egaline die gebruikt wordt zorgt voor de bescherming van de vloer en uiteindelijk de langere levensduur. Zo helpt het bijvoorbeeld tegen optrekkend vocht.

De oude vloer in nieuwstaat

Op basis van de eerste bezichtiging wordt gekeken wat er allemaal moet gebeuren zodat de anhydriet vloer geëgaliseerd kan worden. Op basis van de verschillende gaten en scheuren wordt de dikte van de egaline bepaald. De scheuren en gaten worden eerst bewerkt met snel cement waarna de grote oneffenheden worden weggescheurd voor het beste resultaat. Bij anhydriet vloer egaliseren komt namelijk meer kijken dan alleen de egaline te plaatsen. Nadat alles goed is voorbereid komt er een primer op de vloer voor de optimale hechting van de egaline.

Alles bij elkaar zorgt het ervoor dat de vloer er weer uitziet als nieuw en de komende jaren mee zal gaan. Daarna kun je de afwerking plaatsen die jij wil en je kunt genieten van een mooie vloer. Want dat is uiteindelijk waar het om gaat, het eindresultaat. En dan wil je achteraf geen oneffenheden meer zien waardoor tegels, vloerbedekking of andere materialen met hobbels en bobbels op de vloer ligt.

https://www.egaliseer.nl/egaliseren-anhydriet/