OBS Beukenlaan
Image default
Aanbiedingen

Dit heb je nodig om gezond te leven

Een gezonde levensstijl kan soms moeilijker zijn dan we denken. Dit komt vaak niet door de motivatie, maar door de onkunde. Soms wordt er gedacht dat bepaalde voeding wel kan, maar verborgen suikers en verkeerde ingrediënten kunnen het product toch niet zo gezond maken. Daarom is het verstandig om te weten welke producten goed zijn voor je en welke producten niet. Wil je hier meer over weten? Lees dan snel door! 

Eiwitten

Gezond eten gaat hand in hand samen met sporten en spieropbouw. Om je spieren van de gewenste hoeveelheid proteïnen te voorzien, moet je elke dag voldoende eiwitten binnenkrijgen. Dit kan onder meer door het eten van:

  • zuivel

  • vlees

  • eieren

  • noten

  • zaden

  • peulvruchten

Het eten van vlees, eieren en zuivel lukt de meeste mensen nog wel, maar wat te denken van de peulvruchten, noten en zaden? Deze zijn wel nodig voor een gezond eetpatroon, maar het lichaam heeft meer moeite om ze op te nemen. Gelukkig is het toch mogelijk, deze categorie proteïnen binnen te krijgen en ook nog eens op een simpele manier.

Extra eiwitten nodig?

Als je liever geen vlees eet of andere dierlijke producten dan moet je eiwitten ergens anders vandaan halen. Gelukkig is dit mogelijk aan de hand van vegan protein poeder. In de vorm van een bouillon of shake krijg jij je eiwitten op een vloeibare manier binnen. Door de variatie in vegan protein poeder wordt het voor jou heel eenvoudig om de shakes af te wisselen. Zo neem je de ene dag een vegan protein poeder op basis van bruine rijst en kies je de andere dag voor een biologisch vegan protein poeder met chocoladesmaak. Wie zegt dat gezond eten niet lekker kan zijn?

Een keer per dag

Eiwit poeder is een zeer gemakkelijk manier om de benodigde eiwitten binnen te krijgen. Zelfs op drukke dagen lukt het jou met een shake om de belangrijke bouwstoffen binnen te krijgen. In de sportschool, languit op de bank of wachtend in een file. Waar je ook bent, de shake is overal mee naartoe te nemen. Werken aan je gezondheid was nog nooit zo eenvoudig.

 

https://superfoodies.nl/