OBS Beukenlaan
Image default
Aanbiedingen

Gure wind, zorgt voor koude voeten

Gure wind, zorgt voor koude voeten

Hoewel de temperaturen de afgelopen dagen weer stijgen en de echte winter is uitgebleven kan de harde wind in de ochtend toch zorgen voor akelig koude voeten en handen. Er wordt wel eens gezegd dat wanneer je vingers en tenen koud zijn, de rest van het lichaam ook koud is. Des te meer reden om deze punten goed te verwarmen. Er zijn tal van oplossingen om koude voeten te voorkomen en zelfs te genieten van warme tenen.

 

Schoenverwarming 

Op het internet zijn er tal van mogelijkheden om jouw voeten te verwarmen, maar de meest effectieve manier zijn toch wel zolen met verwarming. Deze verwarmde zolen hebben een ingebouwde accu en kunnen tot 14 uur, dus een ruime werkdag, je voeten verwarmen. De warmte reguleer je eenvoudig met de meegeleverde afstandsbediening, zo kun je tussen de drie warmtestanden van warmteniveau wisselen. Er is keuze uit Hoog, Gemiddeld en Laag. Waardoor de verwarmde inlegzolen altijd de juiste temperatuur hebben.

 

Verschillende aanbieders van verwarmde zolen

Op het internet zijn verschillende aanbieders van verwarmde zolen, ook op de diverse platforms. Echter biedt Comfort-Producten de beste verwarmde zolen aan. Zij zijn al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in de verkoop van verwarmde producten en hebben bij uitstek de meest krachtige accu ingebouwd in de verwarmde zolen. Hierdoor kan je uren genieten van verwarmde zolen. Het verwarmingsgebied van de verwarmde zolen bestrijkt het hele gebied rondom de voorvoet. Waarmee het belangrijkste punt goed verwarmd wordt. 

 

Hoe beter de isolatie, des te beter het effect

De verwarmde zolen kunnen goed warm worden, maar daarnaast speelt de isolatie ook mee. Hoe beter de schoenen zijn geïsoleerd, zoals wandelschoenen, hoe beter de warmte wordt vastgehouden. Hierdoor wordt het warmte effect van de verwarmde zolen versterkt. Waardoor je zelfs de verwarmde zolen op een lagere stand kunt instellen, dat bespaart weer accucapaciteit waardoor je langer kan verwarmen. De verwarmde zolen zijn te verkrijgen in combi-maat, als je je eigen schoenmaat aanhoudt kun je de zolen perfect op maat knippen. Hierdoor zijn de verwarmde zolen op maat te knippen, waardoor ze altijd passen in je schoenen.

 

https://www.comfort-producten.nl/nl/verwarmde-zolen/

Gerelateerde artikelen

Gebruik deze 5 tips voor een spoedig herstel na een haartransplantatie!

Herenbroek met elastiek: onmisbaar voor mannen

De belangrijkste dingen in huis volgens interieurontwerpers